MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Waarom opgericht

Onafhankelijk en betaalbaar advies moet beschikbaar blijven voor de consument!

Onafhankelijk en betaalbaar advies voor iedereen!

MijnGeldzaken.nl is ontwikkeld door FinBase BV. Het idee van MijnGeldzaken.nl hadden de oprichters al lang voordat de financiële crisis uitbrak. Een belangrijk motief was de ontevredenheid over hoe banken en verzekeraars onder het mom van advies, producten verkopen. In 2012 zijn de oprichters gestart met de ontwikkeling van MijnGeldzaken.nl. Nu consumenten, door het provisieverbod, direct moeten betalen voor advies, is het meer dan ooit behoefte aan een onafhankelijk platform waarin consumenten en adviseurs samen werken aan goed, betaalbaar en onafhankelijk advies.

Het is inherent aan de bedrijfsvoering van banken en verzekeraars dat zij niet altijd het belang van de consument voorop stellen. Eigen producten verkopen (met omzet doelstellingen) en echt advies geven gaan nu eenmaal niet goed samen. Onze visie is dat het geven van advies gescheiden zou moeten verlopen t.o.v. het verkopen van producten. MijnGeldzaken.nl is het portaal waar de consument veel zelf kan doen en zo nodig de weg naar de goede onafhankelijke adviseur, snel vindt.

Winnaar van prijzen


In 2016 won MijnGeldzaken twee prestigieuze prijzen. Uit handen van staatssecretaris Jetta Klijnsma ontving Rick Wassenaar (medeoprichter FinBase) de PensioenWegwijzer 2016. Daarnaast won de Unie van Waterschappen met de dienstverlening van FinBase en het platform MijnGeldzaken.nl de PBM Pensioencommunicatieprijs.


Onze beloftes aan u

Onze doelstelling is om samen met u en de aangesloten onafhankelijke adviseurs een platform te ontwikkelen dat u alle instrumenten geeft om overzicht en inzicht te krijgen in uw geldzaken. Nu en in de toekomst! Zelf doen waar het kan, en tijdig onafhankelijk advies wanneer het moet! Dat is waar wij voor staan! Dit alles zeer betaalbaar zodat u ook voor kleine vragen, snel advies kan vragen.

  • Platform met professionele ‘tools’ voor het beheren en regelen van uw geldzaken
  • Eenvoudig toegang tot gekwalificeerde onafhankelijke adviseurs
  • Efficiënt adviesproces, waardoor onafhankelijk advies betaalbaar blijft
  • Online dossier is uw eigendom
  • Transparantie waar u voor betaalt
  • Alles uiteraard veilig en met respect voor uw privacy