MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Digitale kluis

Uw financiële documenten veilig opgeborgen

Uw financiële documenten
veilig in de kluis

Onderdeel van MijnGeldzaken.nl is een kluis waarin u al uw documenten veilig opbergt. Ook tegen brand en diefstal! Documenten zijn alleen voor u toegankelijk en worden gecodeerd opgeslagen. Wel kunt u een adviseur toegang geven tot specifieke documenten. Handig, bijvoorbeeld wanneer de adviseur uw hypotheekakte nodig heeft of uw polissen wil bekijken.

financiële documenten kluis

veilige communicatie

Veilige communicatie met adviseur

De kluis zorgt ook voor een veilige communicatie met uw adviseur. Uw documenten hoeven niet langer per mail verzonden te worden. U geeft aan welke documenten de adviseur mag inzien. Hij of zij kan ze dan openen. Ook kan uw adviseur documenten bij u in de kluis plaatsen. Zo heeft u alle documenten overzichtelijke en veilig.

Veiligheid van de kluis

Uw privacy en de veiligheid van uw documenten heeft bij ons de hoogste prioriteit. De kluis is met een aparte code beveiligd. Uw gegevens worden bij zeer goed beveiligde Nederlandse datacenters bewaard. Regelmatig laten wij onze systemen testen op veiligheid. Risico's van opslag in de kluis zijn een stuk kleiner dan wanneer u de gegevens thuis bewaart.

veiligheid kluis
Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account