MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Financieel adviseurs online

Betaalbaar advies via gekwalificeerde onafhankelijke adviseurs
online advieskamer

Ontmoet uw adviseur in de online advieskamer

In de online advieskamer van MijnGeldzaken.nl kiest u eenvoudig een gediplomeerd onafhankelijk financieel adviseur die voldoet aan uw wensen. U ziet de financieel adviseur in beeld. Samen met u kijkt hij of zij naar uw dossier, o.a.via schermdelen. U bepaalt of de financieel adviseur u ook mag zien via uw eigen webcam. Als u dat wilt kan de financieel adviseur uw dossier en documenten in de kluis inzien. Persoonlijk betaalbaar en een onafhankelijk financieel adviseur die uw belang voorop zet, is waar Mijngeldzaken.nl voor staat.

Kies zelf uw financieel adviseur

Onafhankelijk financieel adviseurs uit het hele land zijn via de online advieskamer direct beschikbaar. U kiest zelf de onafhankelijk financieel adviseur die het beste bij u past. Een gratis introductiegesprek helpt u bij de keuze. Deze financieel adviseurs zijn niet bij ons in dienst. Om aan te sluiten bij MijnGeldzaken.nl moeten ze in het bezit zijn van de vereiste diploma’s. Zo wordt kwaliteit gewaarborgd.

Advieskeuze | Consumentenbond

betaalbaar advies van experts

Goed financieel advies

Zeker als het om grote beslissingen gaat is het raadplegen van een onafhankelijk financieel adviseur aan te raden. Sinds het provisieverbod betaalt u apart voor een financieel advies.

Voorheen betaalde u dit indirect via het aankopen van een product. Nu betaalt u een financieel adviseur per uur. Dat geldt ook voor het advies bij banken en verzekeraars! Maar hoe goed en onafhankelijk is dat advies, als je zelf producten verkoopt? MijnGeldzaken is gericht op een zeer efficiënt adviestraject. Zo blijven de kosten laag en de kwaliteit hoog.

Online advies is goedkoper

Hoe meer u zelf doet in het adviestraject, hoe goedkoper het advies kan zijn. Met MijnGeldzaken.nl heeft u alles om uw eigen advies te maken. U heeft zelf de professionele hulpmiddelen ter beschikking die voorheen alleen financieel adviseurs hadden. Dit betekent dat het adviestraject zeer efficiënt kan verlopen en dus betaalbaar blijft. Geen onnodige reistijden, kostbare kantoren of dure auto's. Alles is er op gericht om u het beste onafhankelijke advies te geven voor een betaalbare prijs.

goedkoop advies

Online advies is beter

Dat is onze overtuiging! U heeft al een goed beeld van uw financiële situatie voordat u advies aanvraagt. U bent goed voorbereid en laat zich geen knollen voor citroenen verkopen. Het advies wordt getoond binnen de omgeving die u begrijpt.

Niet tevreden of op zoek naar een adviseur met andere expertise? Dan kunt u gemakkelijk van adviseur wisselen. Uw digitale dossier gaat direct over naar de nieuwe adviseur. Dit bespaart u veel kosten.

100% onafhankelijk advies

In MijnGeldzaken.nl doet u veel zelf. Onafhankelijker kan niet. Voor de aangesloten adviseurs geldt dat uitsluitend onafhankelijke gekwalificeerde financieel adviseurs zich kunnen aansluiten. Zij verdienen uitsluitend aan het advies dat zij u geven en kunnen producten van verschillende aanbieders in het advies meenemen (dit in tegenstelling tot banken en verzekeraars).

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies en meer...

MijnGeldzaken.nl biedt een aantal standaard adviesservices aan. Zoals een Hypotheekadvies en een FPK-advies. Deze services zijn scherp geprijsd, doordat u veel zelf heeft gedaan en het traject volledig online verloopt. De services worden geleverd door een onafhankelijke adviseur naar keuze.

Overzicht van alle adviesservices »

Probeer het nu gratis en profiteer van alle mogelijkheden
Veel meer dan een huishoudboekje!
Start nu gratis