MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Financieel adviseurs online

Betaalbaar advies via gekwalificeerde onafhankelijke adviseurs

Het gemak van online financieel advies

Persoonlijk advies samen

Bij MijnGeldzaken.nl zijn deskundige onafhankelijke financieel adviseurs uit het gehele land aangesloten. Financieel adviseurs die beschikken over de vereiste diploma’s en waarbij goed, onafhankelijk en betaalbaar financieel advies voorop staat.

Het geven van het beste advies staat centraal, niet de verkoop van producten. Via het platform kunt u bij hen zelfs online financieel advies inwinnen.


  • Gratis introductiegesprek
  • Goedkoper advies
  • Kies zelf uw adviseur
  • Persoonlijk contact wanneer uw wilt
  • Meekijken naar uw situatie via schermdelen
  • Toekomstbestendig online financieel plan
  • U hoeft niet in beeld (webcam niet noodzakelijk)

Ontmoet uw adviseur in de online advieskamer


In de online advieskamer van MijnGeldzaken.nl kiest u eenvoudig een gediplomeerd onafhankelijk financieel adviseur die voldoet aan uw wensen. Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan bij veel adviseurs ook ‘s-avonds of zelfs in het weekend.

online advieskamer

Gewoon thuis vanachter uw computer start u het adviesgesprek. U ziet de financieel adviseur in beeld (webcam advies). Samen kijken jullie naar uw financiële situatie, o.a. via schermdelen, en geeft de adviseur u financieel advies.

De adviseur beschikt over aanvullende professionele financiële software om dit goed te kunnen doen in relatief korte tijd. Heeft u zelf ook een webcam (is niet noodzakelijk) dan kan de adviseur u ook zien als u dat wilt, maar dit hoeft niet! Via de kluis van MijnGeldzaken.nl deelt u veilig documenten met de adviseur. Weten hoe het werkt? Start een gratis introductiegesprek.

Gratis introductiegesprek met adviseur »

Kies zelf uw financieel adviseur

Onafhankelijk financieel adviseurs uit het hele land zijn via de online advieskamer direct beschikbaar. U kiest zelf de onafhankelijk financieel adviseur die het beste bij u past. Een gratis introductiegesprek helpt u bij de keuze.

De financieel adviseurs hebben al jaren eigen advieskantoren en dienen te voldoen aan hoge kwaliteitseisen voordat men mag aansluiten. Zo moeten ze in het bezit zijn van de vereiste diploma’s en dient een gedragscode ondertekend te worden. Ook worden adviseurs geëvalueerd door gebruikers via het platform Advieskeuze.nl van de Consumentenbond.

Advieskeuze | Consumentenbond


betaalbaar advies van experts
goedkoop advies

Online advies is goedkoper

Vroeger betaalde u voor financieel advies indirect via het aankopen van een product. Sinds het provisieverbod mag dat niet meer. Nu betaalt u een financieel adviseur per uur voor het gegeven advies. Dat geldt trouwens ook voor het advies verkregen bij banken en verzekeraars! Maar hoe goed en onafhankelijk is dat advies, als het gericht is op het verkopen van de eigen producten met significante winstmarges?

MijnGeldzaken.nl is gericht op het geven van het beste onafhankelijke advies voor een betaalbare prijs. Het biedt u alles om uw eigen advies te maken. U krijgt professionele hulpmiddelen ter beschikking die voorheen alleen financieel adviseurs hadden. Daarmee kunt u veel zelf doen en ziet u direct de gevolgen van bepaalde keuzes en veranderingen. Bij belangrijke beslissingen is het raadzaam om een financieel adviseur te raadplegen. Dit advies kan nu goedkoper gegeven worden. U heeft tenslotte zelf al veel gedaan. De adviseur kan bijna direct starten met het geven van advies. Daarnaast bespaart het op onnodige reiskosten, kostbare kantoren en dure auto’s

Online advies is beter

Dat is onze overtuiging! Met MijnGeldzaken.nl heeft u voordat u advies inwint al een goed beeld van uw financiële situatie. U bent goed voorbereid, stelt de juiste vragen en laat zich geen knollen voor citroenen verkopen. Het advies wordt door de adviseur getoond en verwerkt binnen de omgeving die u begrijpt.

Het online dossier is en blijft uw eigendom ook na het advies. Als uw persoonlijke situatie verandert (u krijgt bijvoorbeeld een nieuwe baan, uw partner wilt korter gaan werken) dan bent u in staat om zelfstandig de gevolgen daarvan op uw financiële situatie te evalueren.

Heeft u advies nodig van een financieel adviseur met een andere expertise? In MijnGeldzaken.nl geeft u eenvoudig een andere adviseur toegang tot uw gegevens. Deze kan direct verder met adviseren en hoeft niet weer alles opnieuw in te voeren. Dit bespaart de financieel adviseur tijd en u dus geld.overzicht advies

Zelf doen waar het kan, advies wanneer het moet

In MijnGeldzaken.nl kunt u veel zelf. Onafhankelijker en goedkoper kan eigenlijk niet. Zo evalueert u in de financiële zandbak eenvoudig de gevolgen van financiële keuzes als eerder stoppen met werken of een nieuwe baan. Bij grote financiële vragen is het altijd raadzaam om een onafhankelijk financieel adviseur te raadplegen. Via de online advieskamer kan deze in korte tijd veel advies geven wanneer u de adviseur toegang geeft tot uw dossier. Zo houdt u samen met de adviseur de vinger aan de pols.


Hypotheekadvies

Advies afgestemd op uw wensen

Advies kan ingewonnen worden via onze adviesservices zoals een hypotheekadvies, een pensioenadvies en een complete financiële keuring (FPK-advies). Ook is het mogelijk om voor specifieke vragen advies in te winnen die per minuut wordt afgerekend. Daarbij geldt altijd een focus op het geven van het beste advies tegen relatief lage kosten. Wilt u meer informatie voer dan een gratis online introductiegesprek.

Overzicht van alle adviesservices »

Krijg direct inzicht in uw financiele situatie!
Veel meer dan een huishoudboekje
Start nu gratis