MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Frank van Golstein Brouwers
Frank van Golstein Brouwers
Fininzicht
Heierveldlaan 73
5993 GD in Maasbree

Onder de naam Fininzicht help ik je meer grip te krijgen op je financiën. Dat doe ik met genoegen, kennis van zaken en veel plezier. Met mijn aanpak leer je om je eigen financiën te begrijpen, te beheersen, te onderhouden en overzicht te houden.

Stapsgewijs verzamelen we alle gegevens en brengen we dit overzichtelijk in beeld. Dit beeld biedt inzicht en overzicht. En vooruitzicht. Het geeft antwoord op de vraag "heb ik het goed geregeld of moet ik wat doen?" Het biedt perspectief en dat is een goede basis voor weloverwogen keuzes. Ik zie mensen opklaren wanneer ze financieel overzicht hebben. Het biedt zekerheid en rust, voor de meesten van ons peilers van ons bestaan.

Ik stel ook veel vragen. Vragen die je helpen om ook inzicht te krijgen in jezelf. Hoe je bent en wat geld en vermogen voor je betekent. Mijn methode helpt je ook het overzicht te (onder)houden. Bijhouden is eenvoudig. Dit ook echt doen is niet voor iedereen even makkelijk. We zijn net mensen ;-) Ook hier help ik graag. Mooie materie!

Ik nodig je van harte uit contact op te nemen.

Dienstverleningsdocument