MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Hans van der Wel
Hans van der Wel
Welhaghe
Julianastraat 7
2282 RK in Rijswijk

Gedreven door een eigen visie op de financiële dienstverlening ben ik jaren geleden gestart als ondernemer in deze branche. In mijn ontdekkingsreis van vele klantcontacten heb ik gemerkt dat ik door het simpel uitleggen van ingewikkelde financiële zaken, in de taal van mijn cliënt, vele mensen aan mij gebonden heb. De combinatie van oprechte menselijke interesse, vakkennis en de drive om altijd te komen met de best passende oplossing hebben mij een goede reputatie opgeleverd in de particuliere financiële dienstverlening. Mijn contacten zijn uitgegroeid tot langdurige relaties, die tot op de dag van vandaag voortduren.

Ik ben in staat de grote lijnen te overzien, maar kan ook details invullen als het nodig is. Rust, betrouwbaarheid en een goed gevoel voor humor typeren mij als mens. Inmiddels ben ik ruim twintig jaar actief als ondernemer en heb mij bekwaamd in de richting van een allround financieel adviseur. In die jaren heb ik mij omringd met een netwerk van specialisten zoals advocaten, notarissen en accountants.

Ik ben WFT Adviseur Vermogen, WFT adviseur Hypothecair krediet, WFT Adviseur Consumptief krediet, WFT Adviseur Inkomen. Daarnaast ben ik door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur aangemerkt als Erkend Financieel Adviseur.

Dienstverleningsdocument
Aangesloten bij
  • SEH