MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Remco van der Weide
Remco van der Weide
Jouw Financiële Man
Learloaier 6
8456 JC in De Knipe

Jij bent baas van jouw eigen financiële situatie. Met mijn begeleiding ga jij keuzes maken die maximaal bijdragen aan jouw financiële rust en zekerheid.

Ik wil klanten oprecht helpen bij het oplossen van financiële vraagstukken op het gebied van hypotheken, sparen/beleggen en pensioenen.

Mijn motivatie om de consument te helpen vindt zijn basis in de ondoorzichtige markt van financieel advies, de afgekalfde reputatie van de financiële sector, de complexiteit van het fiscale stelsel, de achterstand in kennis en de stroperige processen binnen financiële instellingen. Hierdoor is het plezierig dat er een kundig en ervaren adviseur met je meedenkt, wanneer je met een financieel vraagstuk wordt geconfronteerd.

Kortom, ik begeleid jou bij het krijgen van financieel inzicht. Met het financieel inzicht als basis bespreken we jouw keuzemogelijkheden. Jij bent degene die uiteindelijk beslist.

Is mijn werkwijze ook jouw werkwijze? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Je kunt mij bereiken op nummer (06) 490 80 215.

Ik hoor graag van je.
Remco van der Weide

Dienstverleningsdocument
Algemene voorwaarden
Aanvullende documenten
Aangesloten bij
  • FFP
  • MFP