MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Vragen over hypotheek en wonen

 Alle vragen

Hoe kom ik aan een goed hypotheekadvies?

Een logische vraag als u zich op de hypotheekmarkt stort. U heeft uw oog laten vallen op de woning die voldoet aan al uw wensen. Tijdens de bezichtiging was het meteen uw plek. Dat voelt dus goed. Maar nu de financiering nog. Met de keuze uit verschillende hypotheek- en aflossingsvormen en rentevaste periodes. Wat is wijsheid? Is het betaalbaar, ook op langere termijn?

Maar wat bepaalt een goed hypotheekadvies? Is dat de prijs? Dan staat goed vooral voor goedkoop. Natuurlijk is de prijs die u maandelijks betaalt belangrijk. Echter, een goede hypotheek is toch vooral een hypotheek die bij u past, bij uw persoonlijke situatie, binnen uw totale uitgavenpatroon, bij uw wensen voor de toekomst. Hoe wilt u leven tot en tijdens uw pensioen? Het aangaan van een hypotheek kan dus niet los worden gezien van een uw totale financiële plan, voor nu en in de toekomst.

Een goede hypotheek is dus meer dan een goedkope lening alleen. Met MijnGeldzaken.nl maakt uw eigen financieel plan en krijgt u snel inzicht in wat nu kan en waarmee u rekening moet houden op de langere termijn. Met MijnGeldzaken.nl combineert u goed en goedkoop. U bespaart immers kosten door zelf uw financiële plan te maken en verschillende scenario’s te laten doorrekenen. Wilt u daarna uw keuzes bespreken met een hypotheekadviseur, dan kunt u gebruikmaken van een onafhankelijk financieel adviseur. Hij kan u snel van advies voorzien doordat u veel zelf hebt gedaan en u een goed inzicht heeft in uw situatie. Dat leidt tot lagere kosten voor het advies dan elders. De adviseur helpt u met de goedkoopste hypotheek passend bij uw wensen en situatie. U kunt vervolgens beslissen de hypotheek zelf (online) af te sluiten of gebruik te maken van een bemiddelaar. Met MijnGeldzaken.nl liggen goed en goedkoop dus heel dicht bij elkaar!

 

Start hier gratis zelf met MijnGeldzaken.nl!

  Is het verstandig om mijn hypotheek eerder af te lossen?

 Hoe kom ik aan een goed hypotheekadvies?

 Kan ik goedkoop en vrijblijvend hypotheekadvies krijgen?

 Welke boete betaal ik bij het oversluiten van mijn hypotheek?

 Ik wil mijn kinderen helpen met een huis kopen. Hoe kan dat het best?

Gratis huishoudboekje en financieel plan!

Maak een gratis account aan in het onafhankelijke platform MijnGeldzaken.nl.

GRATIS financieel plan

Start nu!