MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Vragen over hypotheek en wonen

 Alle vragen

Kan ik goedkoop en vrijblijvend hypotheekadvies krijgen?

Sinds 2013 geldt er een provisieverbod voor complexe financiële producten. In het verleden leek financieel advies gratis. U betaalde daarvoor indirect door het afsluiten van een hypotheek. De kosten voor het advies zaten verwerkt in de kosten van het product. Sinds 2013 dient het advies apart aan u doorberekend te worden. Gratis advies bestaat dus niet meer! Ook niet bij banken.

Een belangrijk deel van de kosten van advies bestaat uit het inventariseren van uw situatie. Het legen van de schoenendoos. Hoe meer u daarvan zelf doet, hoe goedkoper het advies kan zijn.

Met MijnGeldzaken.nl biedt u de mogelijkheid om uw financiële situatie snel zelf te inventariseren. Het is een uitstekende site om u eerst goed te oriënteren op uw mogelijkheden en de effecten van een hypotheek voor uw financiële situatie in de toekomst.

Wij raden u wel aan om bij grote financiele beslissingen een adviseur te raadplegen. Een goede hypotheek is maatwerk en vereist gedegen kennis. Het voordeel van een bij MijnGeldzaken.nl aangesloten adviseur is dat deze het voorwerk dat u hebt gedaan kan gebruiken bij het advies. De hypotheek advieskosten behoren daardoor tot de laagste in de markt terwijl het advies onafhankelijk is en tot de beste in de markt behoort.

Naast dat het hypotheekadvies van MijnGeldzaken.nl behoort tot de goedkoopste in de markt is, blijft het advies ook voor u bewaard in een online dossier. Een groot voordeel als u later advies vraagt over uw pensioen bijvoorbeeld! Een adviseur naar keuze kan direct meekijken in uw dossier en daardoor u weer tegen lage kosten adviseren. Als u naar een bank gaat en daarna naar andere bank of adviseur voor een financiële vraag, dan betaalt u weer voor het inventariseren van uw situatie. U betaalt dus twee keer voor het advies.

De Hypotheekservice van MijnGeldzaken.nl is ook heel goed te gebruiken voor een second opinion op het aanbod dat u elders heeft gekregen.

Maak nu een account aan voor MijnGeldzaken.nl en bereken alles.  Start hier!

  Kan ik in in het huis blijven wonen als mijn partner komt te overlijden?

 Kan ik in mijn huis blijven wonen na mijn scheiding?

 Wat kost het onderhoud van een huis?

 Kan ik goedkoop en vrijblijvend hypotheekadvies krijgen?

 Kan ik als zzp'r een hypotheek krijgen?

Gratis huishoudboekje en financieel plan!

Maak een gratis account aan in het onafhankelijke platform MijnGeldzaken.nl.

GRATIS financieel plan

Start nu!