MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Vragen over hypotheek en wonen

 Alle vragen

Waarom online hypotheekadvies via MijnGeldzaken.nl en niet via bijvoorbeeld ABN-AMRO?

ABN-AMRO promoot zeer intensief online hypotheekadvies. Wij zijn zeker voorstander van online hypotheeadvies. Dit biedt veel voordelen voor de consument. Het hypotheekadvies kan gegeven worden wanneer u dat schikt en is ook goedkoper. Hypotheekadvies via een bank heeft echter een aantal nadelen:

1) Het is niet onafhankelijk. De bank adviseert alleen haar eigen producten. Het advies is dan ook gericht op de verkoop van het eigen hypotheekproduct. Of hier sprake is van advies is dus de vraag. Het is toch: "Wij van WC eend, adviseren WC-eend". Adviseurs bij MijnGeldzaken.nl verdienen uitsluiten aan het geven van het beste advies aan u en kunnen u hypotheken van verschillende aanbieders aanbieden.

2) Bij MijnGeldzaken.nl blijft u eigenaar van uw dossier. U betaalt nu bijvoorbeeld voor een hypotheekadvies en bouwt daar een plan en dossier mee op, samen met de adviseur. Dit dossier is uw eigendom en altijd voor u online beschikbaar. U kunt er zelf analyses mee maken en nieuwe gegevens toevoegen. Het dossier blijft zo actueel, ook als er nieuwe ontwikkelingen zijn in uw leven. Als u straks advies wilt over uw pensioen dan kunt u het dossier weer gebruiken. Ook bij een andere adviseur. Uw kosten voor advies zullen dan een stuk lager zijn. Tenslotte hoeven al uw gegevens niet weer in het systeem ingevoerd te worden. 

3) Bij online hypotheekadvies van de ABN-AMRO spreekt u alleen een hypotheekadviseur via een webcam. De tooling van MijnGeldzaken.nl is veel uitgebreider. U krijgt toegang tot een compleet adviesplatform, inclusief schermdelen.

4) MijnGeldzaken.nl biedt niet alleen webcam-advies voor hypotheken maar ook voor andere financiële vragen kunt u bij de adviseur terecht. Zowel voor kleine als grote vragen.

Heeft u nog geen account voor MijnGeldzaken.nl?  Start dan nu gratis!  Welke boete betaal ik bij het oversluiten van mijn hypotheek?

 Moet ik mijn hypotheek aflossen? Of kan ik mijn geld beter op een andere manier gebruiken?

 Waarom online hypotheekadvies via MijnGeldzaken.nl en niet via bijvoorbeeld ABN-AMRO?

 Kan ik in mijn huis blijven wonen na mijn scheiding?

 Hoe kom ik aan een goed hypotheekadvies?

Gratis huishoudboekje en financieel plan!

Maak een gratis account aan in het onafhankelijke platform MijnGeldzaken.nl.

GRATIS financieel plan

Start nu!