MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Vragen over hypotheek en wonen

 Alle vragen

Wat is mijn maximale hypotheek?

Wat u maximale hypotheek is en u dus bij een bank zou kunnen lenen volgens de huidige normen kunt u goed zien als u een account aanmaakt in MijnGeldzaken.nl. U ziet dan in de grafiek woonlasten bij Mijn Planning in MijnGeldzaken.nl precies hoeveel u maximaal kunt lenen. Dit kunt u al bekijken bij een gratis abonnement. Of dit ook in uw situatie het beste is om dit maximale hypotheekbedrag te lenen hangt af van veel meer variabelen. Hoeveel wilt u maximaal besteden aan woonlasten? Welke plannen heeft u voor de toekomst? Welke risico's loopt u bij het nemen van deze hypotheek?

Het is verstandig om bij uw afwegingen ook mogelijke risico's als werkloosheid en ziekte mee te nemen. Als u in de zandbak van MijnGeldzaken.nl uw hypotheek aanmaakt dan kunt u bij Mijn Planning goed zien wat de gevolgen voor u zullen zijn in de toekomst. MijnGeldzaken.nl geeft als enige website een duidelijk en compleet beeld van de gevolgen van een hypotheek op uw financiële toekomst. U kunt al starten met een gratis abonnement. U maakt een compleet financieel plan, dat bij een adviseur al gauw enkele honderden euro's kost. 

Heeft u nog geen account voor MijnGeldzaken.nl?  Start dan nu gratis! Is het voor mij voordeliger om een hypotheek via een familielid te nemen?

 Ik heb overwaarde op mijn huis, wat kan ik daarmee?

 Kan ik in mijn huis blijven wonen na mijn scheiding?

 Kan ik goedkoop en vrijblijvend hypotheekadvies krijgen?

 Wat kost het onderhoud van een huis?

Gratis huishoudboekje en financieel plan!

Maak een gratis account aan in het onafhankelijke platform MijnGeldzaken.nl.

GRATIS financieel plan

Start nu!