MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Vragen over over mijngeldzaken.nl

 Alle vragen

Huishoudboekje - Grip van ABNAMRO stopt ermee. Kan ik overstappen?

In december 2022 stopt het huishoudboekje van ABNAMRO. MijnGeldzaken is een prima alternatief en biedt u niet alleen Grip over uw huidige inkomsten en uitgaven. Het toont u ook of u uw financiële toekomst goed geregeld heeft. Daarvoor bevat het professionele software die ook door financieelplanners wordt gebruikt. Nog een voordeel! MijnGeldzaken is er in een app- en webversie. De app is een aanvulling op de zeer uitgebreide functionaliteit van de website.

Starten kun je het beste doen op de website van MijnGeldzaken.nl.

Helaas is het niet mogelijk om het exportbestand van Grip in te lezen in MijnGeldzaken.nl. Dit exportbestand is namelijk niet compleet! Het bevat bij het maken van deze mededeling namelijk geen eigen rekeningnummers. Daardoor weet MijnGeldzaken niet van welke eigen rekening een transactie wordt afgeschreven. 

Maar niet getreurt! U kunt wel eenvoudig tot 2 jaar aan transactiehistorie inlezen via de directe PSD2 koppeling. Ongveer 85% van uw transacties worden dan direct gecategoriseerd. Met handige importeerregels categoriseer je snel de overige transacties.

Natuurlijk zult u als gebruiker van Grip even moeten wennen aan een andere app/website. Soms hebben wij het anders opgelost. Maar er zijn vooral ook meer mogelijkheden zoals:

  • Vergelijk uw uitgaven met Nibud-waarden
  • Bereken uw financiële APK
  • Maak zelf categorieën aan
  • Berekent automatisch uw budget
  • Bestedingsdonut en dagelijkse uitgaventeller
  • etc

Hebt u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met support.consument@mijngeldzaken.nl Planning - Waarom wijkt mijn spaarsaldo af van de invoer?

 Huishoudboekje - Aantal rekeningen beheren

 Welke cookies gebruikt MijnGeldzaken.nl?

 Loonstrookjes - Waar vind ik mijn loonstrookje?

 Huishoudboekje: Wat doet de Nibud-vergelijking?

Gratis huishoudboekje en financieel plan!

Maak een gratis account aan in het onafhankelijke platform MijnGeldzaken.nl.

GRATIS financieel plan

Start nu!