MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Vragen over over mijngeldzaken.nl

 Alle vragen

Ondersteunt MijnGeldzaken.nl PSD2?

Ja, MijnGeldzaken.nl ondersteunt PSD2. Dit is echt een grote vooruitgang in het gemak van het gebruik van het huishoudboekje. Van betaalrekeningen worden direct de transacties ingelezen bij de onderstaande banken. Hierbij maken we gebruik van de door de Nederlandse Bank geautoriseerde dienstverlener Invers BV. Zij halen de gegevens voor ons op en bewerken deze, waarna deze aan ons worden doorgegeven. Invers slaat geen transacties en persoonsgegevens van u op.

Van de volgende banken worden de transacties van de betaalrekeningen automatisch ingelezen:

- ABNAmro

- Rabobank

- ING

- SNS

- Triodosbank

- ASN Bank

- Regiobank

- Bunq

- Knab

Belgische banken in ontwikkeling.

Hoe werkt PSD2 in MijnGeldzaken.nl

U moet eerst de mogelijkheid van PSD2 aanzetten bij MijnGeldzaken.nl. Afhankelijk van uw abonnement is dit in uw abonnement inbegrepen of dient u daar een klein bedrag extra voor te betalen.

Daarna geeft u toestemming per betaalrekening om gegevens in te lezen in MijnGeldzaken.nl. Dit doet u door in te loggen bij de betreffende bank. Deze toestemming blijft 3 maanden geldig, daarna wordt u gevraagd om weer toestemming te geven. Deze verplichting om iedere 3 maanden opnieuw toestemming te moeten geven is Europese wetgeving.

Na toestemming kunnen direct gegevens opgehaald worden bij de bank en worden deze gecategoriseerd. Categorisatie wordt door ons voor ongeveer 90% automatisch gedaan. Op dit moment moet u het ophalen nog doen door te klikken op de knop 'PSD2  bijwerken'. Binnenkort gaat dit automatisch. Handig want met de mobiele app die uitkomt hebt u dan altijd actuele gegevens bij de hand.

 

  Algemeen - Wie zitten er achter MijnGeldzaken.nl?

 Planning - Hoe start ik met een financieel plan?

 Planning - Hoeveel geef ik uit aan levensonderhoud?

 Huishoudboekje - Welk online huishoudboekje is het beste?

 Planning - Waarom neemt mijn vermogen zo sterk toe in de spaar- en beleggingsgrafiek?

Gratis huishoudboekje en financieel plan!

Maak een gratis account aan in het onafhankelijke platform MijnGeldzaken.nl.

GRATIS financieel plan

Start nu!