MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Waarom opgericht

Gebruikers zelf de regie geven over hun financiële toekomst met slimme onafhankelijke instrumenten.

Zelf doen waar het kan, advies wanneer het moet.

Inzicht krijgen in de persoonlijke financiële situatie is lastig en eigenlijk ook niet leuk. Handige software kan hierbij helpen. Voor adviseurs bestond deze al maar nog niet voor consumenten. De oprichters van MijnGeldzaken.nl hebben de overtuiging dat consumenten zelf alle instrumenten moeten hebben om zelf de regie te voeren over de persoonlijke financiën. Met de juiste instrumenten wordt het makkelijker en ook leuk om de juiste keuzes te maken. Zoals een gebruiker P. Aartsen zei: “Fantastisch dat ik zag dat ik samen met mijn vrouw eerder kan stoppen met werken”. Is er toch advies nodig van een financieel planner, dan kan dit online verkregen worden.

In 2012 zijn de oprichters gestart met de ontwikkeling van MijnGeldzaken.nl. Het resultaat is het eerste onafhankelijke platform in de wereld dat een huishoudboekje combineert met financiële planning en online advies. Op dit platform kunt u veel zelf doen. Wanneer nodig kan er onafhankelijk advies ingewonnen bij een gekwalificeerde adviseur. Een landelijk netwerk van adviseurs is aangesloten. Advies is nu veel goedkoper doordat de adviseur, wanneer u dat toestaat, direct kan meekijken en kan starten met het geven van advies.

In 2019 werd AFAS Personal overgenomen. Het meest gebruikte huishoudboekje van Nederland met meer dan 600.000 geregistreerde gebruikers. Dit huishoudboekje is nu onderdeel van MijnGeldzaken.nl.

In 2019 werd ook een samenwerking aangegaan met het Zweedse Söderberg & Partners. Deze samenwerking biedt ons zekerheid en investeringen voor verdere groei.

Winnaar van prijzen


In 2016 won MijnGeldzaken twee prestigieuze prijzen. Uit handen van staatssecretaris Jetta Klijnsma ontving Rick Wassenaar (medeoprichter MijnGeldzaken.nl) de PensioenWegwijzer 2016. Daarnaast won de Unie van Waterschappen met de dienstverlening van MijnGeldzaken.nl de PBM Pensioencommunicatieprijs. Ook AFAS Personal dat nu is geïntegreerd in MijnGeldzaken.nl won met het huishoudboekje diverse prijzen.


Onze beloftes aan u

Onze doelstelling is om samen met u en de aangesloten onafhankelijke adviseurs een platform te ontwikkelen dat u alle instrumenten geeft om overzicht en inzicht te krijgen in uw geldzaken. Nu en in de toekomst! Zelf doen waar het kan, en hoogwaardig onafhankelijk advies wanneer het moet! Dat is waar wij voor staan! Dit alles zeer betaalbaar zodat u ook voor kleine vragen, snel advies kan inwinnen.

  • Compleet financieel dashboard dat inzicht geeft in uw huidige en toekomstige financiële situatie
  • Eenvoudig toegang tot gekwalificeerde onafhankelijke adviseurs
  • Efficiënt adviesproces, waardoor onafhankelijk advies betaalbaar blijft
  • Online dossier is uw eigendom
  • Transparantie waar u voor betaalt
  • Alles uiteraard veilig en met respect voor uw privacy