MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Aangesloten adviseurs

Betaalbaar en onafhankelijk advies bij een adviseur naar keuze

Onafhankelijk en bekwaam

Aangesloten adviseurs zijn niet bij MijnGeldzaken.nl in dienst. Het zijn advieskantoren met ruime ervaring. Ze ondersteunen het initiatief van MijnGeldzaken.nl om onafhankelijk advies beschikbaar en betaalbaar te houden voor de consument.

Adviseurs kunnen zich alleen aansluiten als ze beschikken over de vereiste papieren om u te adviseren. De adviseurs staan achter het principe van MijnGeldzaken.nl waarbij u veel zelf kunt doen en advies inwint wanneer dat nodig is.

Adviseurs beschikken over professionele software die naadloos aansluit op MijnGeldzaken.nl. Doordat u veel zelf doet en de adviseur direct in uw dossier mee kan kijken, kan het advies in korte tijd en dus relatief goedkoop gegeven worden.

Vrije keuze

Vrije keuze

Op de website kunt u zich oriënteren op de adviseur die het beste bij u past. U kunt zien welke ervaringen andere gebruikers hebben gehad en wat het specialisme van de adviseur is. U kiest zelf uw adviseur! Bent u daarna op zoek naar een adviseur met een andere expertise dan stapt u eenvoudig over, zonder extra kosten en met behoudt van uw dossier.