MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Ons verdienmodel

Wij verdienen uitsluitend aan een goed advies, niet aan de verkoop van producten

Wij verdienen aan een goed advies

Het ontwikkelen en bijhouden van een site als MijnGeldzaken.nl kost veel geld. MijnGeldzaken.nl is ontstaan vanuit overtuiging dat er een onafhankelijk platform voor advies moet komen. Gezamenlijk met u en de aangesloten adviseurs willen we onafhankelijk advies beschikbaar houden voor de consument. Het verdienmodel van MijnGeldzaken.nl is in lijn met onze doelstelling. Het is gebaseerd op het geven van onafhankelijk advies en loyale tevreden gebruikers. Gebruikers die de waarde ervaren van een eigen online dossier, waarmee ze veel zelf kunnen, maar ook snel (en dus betaalbaar) advies ingewonnen kan worden bij een adviseur. Dit zowel voor de grotere vraagstukken (bijvoorbeeld een hypotheek), als voor de financiële vragen tussendoor. Onze inkomsten komen uit:

  • Abonnementen van consumenten op MijnGeldzaken.nl
  • Een klein percentage over het gegeven advies door de adviseur aan de consument als vergoeding voor o.a. het gebruik van de online advieskamer.
  • Licentievergoeding van de aangesloten adviseurs voor het gebruik van de professionele software die gekoppeld is aan MijnGeldzaken.nl
  • Dienstverlening aan bedrijven om medewerkers op onafhankelijke en vertrouwelijke wijze inzicht te geven in arbeidsvoorwaarden via een financieel dashboard en individuele gesprekken met een adviseur.

Wij zullen nooit uw gegevens aan derden geven. Dat is trouwens ook verboden en doen we dus ook niet!