MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Onze visie

Zelf doen waar het kan, advies wanneer het moet!

Onze Missie

MijnGeldzaken.nl heeft de volgende missie voor zichzelf gedefinieerd:

" Een eenvoudige, betaalbare, onafhankelijke en betrouwbare online oplossing bieden aan consumenten voor financieel advies.
Zodat consumenten een duidelijk inzicht hebben van hun financiële situatie nu en in de toekomst. Waardoor zij bewust financiële beslissingen kunnen nemen. "

Omdat het uw geld is!

De noodzaak om uw geldzaken zelf goed te regelen neemt steeds meer toe. De overheid beperkt de sociale voorzieningen steeds meer, het aantal mensen dat (al dan niet gedwongen door omstandigheden) als ZZP-er werkt neemt toe, en de ontwikkelingen rondom pensioen en hypotheken volgen elkaar snel op. Banken en verzekeraars hebben bewezen uw belang niet altijd voorop te zetten. Door het provisieverbod wordt u ook nog eens direct geconfronteerd met de kosten van financieel advies. Waar kunt u nu nog betaalbaar onafhankelijk advies krijgen?

MijnGeldzaken.nl biedt, samen met de aangesloten onafhankelijke adviseurs, het antwoord! Als eerste partij in de wereld bieden wij u alle instrumenten om uw eigen financiële plan te maken. Onafhankelijker kan het advies niet zijn. U kunt heel veel zelf maar heeft u bij complexe vraagstukken vragen dan neemt u eenvoudig online contact op met een adviseur naar keuze. Deze kunnen direct met u mee kijken, waardoor in korte tijd een duidelijk en transparant advies gegeven kan worden.