MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Oprichters

Samen veranderen we de financiële wereld!

Uit overtuiging

MijnGeldzaken.nl is opgericht door de bedrijfseconomen Maarten Luiken en Rick Wassenaar (in 2010 verkozen tot financieel planner van het jaar). Een belangrijk motief is hun onvrede over hoe, onder het mom van financieel advies, aan consumenten financiële producten worden verkocht. Banken en verzekeraars zijn gericht op de verkoop van de eigen producten, niet op het geven van het beste advies. Goed en transparant advies wordt u zo onthouden en is bovendien best duur.

Wij willen de consument zo veel mogelijk gebruiksvriendelijke en veilige instrumenten bieden om zelfstandig inzicht te krijgen in de huidige en toekomstige financiële situatie. Dit maakt het mogelijk om de juiste keuzes te maken en op tijd een financieel adviseur te raadplegen. MijnGeldzaken.nl is ontwikkeld met die overtuiging. In 2012 is het platform gelanceerd met het motto: Heel Nederland financieel gezond. Onze dienstverlening sluit daarop aan. Zowel naar de consument direct als naar bedrijven die ons inhuren om medewerkers inzicht te geven in (veranderende) arbeidsvoorwaarden. Dit doen wij bijvoorbeeld voor werkgevers als Randstad, de Gemeentes, APG en de Waterschappen.
Rick Wassenaar

Rick Wassenaar

Drs. Rick Wassenaar (bedrijfseconoom) is al meer dan 15 jaar financieel adviseur. In 2010 werd hij Financieel Planner van het jaar en is tevens examinator en docent op dit gebied. Hij geeft al geruime tijd op basis van een directe beloning in plaats van provisie financieel advies. Toen hij hiermee begon was dit nog heel ongebruikelijk. Nu is dit de standaard.
Maarten Luiken

Maarten Luiken

Drs. Maarten Luiken is na zijn studie economie in 1994 gestart bij Domus Software, een uitgever en ontwikkelaar van consumenten software. Na Managing Director te zijn geweest van Mattel Interactive Noord Europa en Marketing Directeur bij Paramount Pictures is hij samen met Rick het initiatief van MijnGeldzaken.nl gestart.