MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Oprichters

Samen veranderen we de financiële wereld!

Uit overtuiging

MijnGeldzaken.nl (een platform van FinBase BV) is opgericht door bedrijfseconoom Rick Wassenaar (in 2010 verkozen tot financieel planner van het jaar) en bedrijfseconoom Maarten Luiken. Een belangrijk motief is hun onvrede over hoe, onder het mom van financieel advies, aan consumenten financiële producten worden verkocht. Banken en verzekeraars zijn gericht op de verkoop van de eigen producten, niet op het geven van het beste advies. Goed en transparant advies wordt u zo onthouden. Het provisieverbod zal naar onze overtuiging hierin geen verandering in brengen.

MijnGeldzaken.nl is ontwikkeld met de gedachte dat de consument veel zelf kan doen en deze wanneer gewenst, gemakkelijk en betaalbaar onafhankelijk advies kan inwinnen bij een adviseur. Wij willen de consument zo veel mogelijk gebruiksvriendelijke en veilige instrumenten bieden om zelfstandig inzicht te krijgen in de huidige en toekomstige financiële situatie.

De dienstverlening van FinBase wordt ook ingezet om werknemers onafhankelijk en vertrouwelijk te informeren over de arbeidsvoorwaarden. Dit doen wij bijvoorbeeld voor partijen als Randstad, de Gemeente Den Haag, Tata Steel en APG.
Rick Wassenaar

Rick Wassenaar

Drs. Rick Wassenaar (bedrijfseconoom) is al meer dan 15 jaar financieel adviseur. In 2010 werd hij Financieel Planner van het jaar en is tevens examinator en docent op dit gebied. Hij geeft al geruime tijd op basis van een directe beloning in plaats van provisie financieel advies. Toen hij hiermee begon was dit nog heel ongebruikelijk. Nu is dit de standaard.
Maarten Luiken

Maarten Luiken

Drs. Maarten Luiken is na zijn studie economie in 1994 gestart bij Domus Software, een uitgever en ontwikkelaar van consumenten software. Na Managing Director te zijn geweest van Mattel Interactive Noord Europa en Marketing Directeur bij Paramount Pictures is hij samen met Rick het initiatief van MijnGeldzaken.nl gestart.