MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

FinBase zet volgende stap in financieeladvies

« Terug naar alle persberichten

1 november 2017 – FinBase neemt de komende drie maanden deel aan het ‘scale up’- programma van Startupbootcamp FinTech & CyberSecurity. Maandag is bij de weekopening van de AEX in Amsterdam het startschot gegeven voor het intensieve programma waaraan

FinBase introduceerde in 2012 MijnGeldzaken.nl. Het online platform dat consumenten in staat stelt de regie te voeren over hun eigen financiële toekomst. Het geeft overzicht en inzicht in de financiële situatie voor en na pensionering. Zo nodig kan de gebruiker online de expertise van een onafhankelijk financieel planner inroepen bij de beoordeling van de situatie en het maken van verantwoorde keuzes. Het netwerk van Startupbootcamp gaat FinBase helpen om te groeien en de dienstverlening aan consumenten en bedrijven verder te ontwikkelen.

De vraag naar flexibele en kostenvriendelijke dienstverlening rondom financieel advies groeit bij consumenten, werkgevers en financiële instellingen. Consumenten maken steeds vaker gebruik van online platforms , de overheid stuurt aan op meer eigen verantwoordelijkheid van consumenten en ook in steeds meer CAO’s worden afspraken gemaakt over financieel inzicht voor werknemers.

“Met MijnGeldzaken.nl loopt FinBase voorop in het bieden van integraal online inzicht in de persoonlijke financiële situatie”, stelt directeur Maarten Luiken. “Om die positie te behouden en uit te bouwen willen we de groei versnellen. Deelname aan het ‘scale up’-programma biedt ons die mogelijkheid en brengt ons in contact met een netwerk aan strategische partners.”

FinBase is als enige scale-up gekozen uit 500+ geïnteresseerde bedrijven in 73 landen. FinBase volgt een 3 maanden durend programma dat is gestart op 30 oktober in Amsterdam. FinBase komt in contact met meer dan 1000 ondernemers en investeerders die kunnen helpen bij de groei waaronder Startupbootcamp partners: Rabobank, ING, ABN AMRO, Moneyou, PGGM, De Volksbank, Achmea, Nationale Nederlanden, PwC, Vivat, Capgemini, Comsec, en de Nationale Politie.

Michael Dooijes, Managing Director of the FinTech & CyberSecurity program: “Amsterdam is het startpunt van FinTech en CyberSecurity innovatie wereldwijd. We zijn verheugd met de deelname van FinBase als scale-up in residence om ze te helpen met de groei en ze te introduceren bij onze partners nationaal en internationaal.”


Over Startupbootcamp FinTech & CyberSecurity
Startupbootcamp FinTech & CyberSecurity is een toonaangevende wereldwijde startup accelerator geïntroduceerd in 2016 die zich focust op innovatie in de FinTech & Cybersecurity industrie. Ondersteund door een sterk netwerk van grote banken, financiële dienstverleners en insurtech partners, evenals een uitgebreide en wereldwijde mentoren- en alumnigroep. Startupbootcamp FinTech & CyberSecurity is onderdeel van één van de grootste accelerator bedrijven wereldwijd. Startupbootcamp is een netwerk van startup accelerators met focus op verschillende technologieën en industrieën.
Voor meer informatie, klik hier

Over Startupbootcamp
Startupbootcamp, opgericht in 2010, is een internationale startup accelerator met 21 programma’s in Amsterdam, Barcelona, ​​Berlijn, Istanbul, Londen, Miami, Mumbai, New York, Rome, Chengdu, Singapore, Mexico City, Cape Town, Dubai, Melbourne. De startups krijgen direct toegang tot een internationaal netwerk dat meer dan 30 landen beslaat en bestaat uit de meest relevante partners, investeerders en mentoren binnen de sector.

Voor meer informatie, klik hier


Deel dit artikel