MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Betaalbaar financieel advies

Scherp geprijsde adviespakketten van de beste onafhankelijke adviseurs

Onafhankelijk, betaalbaar en transparant advies

De Advies-services van MijnGeldzaken.nl bieden u hoogwaardig financieel advies tegen een zeer scherpe prijs. Het advies is onafhankelijk en wordt gegeven door een adviseur naar keuze. De adviseurs ontvangen geen provisie over de aangeboden producten en kunnen u (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een bank) producten adviseren van verschillende aanbieders. De services zijn scherp geprijsd, doordat u zelf uw gegevens al heeft ingevoerd en en het adviestraject volledig online kan verlopen. Dit bespaart u en de adviseur veel tijd.
  • Scherp geprijsd financieel advies
  • Onafhankelijk financieel advies
  • Advies is herbruikbaar
  • Kies zelf een adviseur die bij u past
  • Advies wanneer het u uitkomt

Advies per minuut

Heeft u vragen, groot of klein, dan kunt u die stellen aan een onafhankelijk adviseur in de online advieskamer van MijnGeldzaken.nl. Gewoon vanachter uw eigen PC. De adviseur kijkt tijdens uw gesprek direct mee in uw dossier en beschikt over professionele software om u te adviseren. Zo kan in korte tijd veel en goed advies gegeven worden. Persoonlijk advies van hoge kwaliteit tegen lage kosten dat is waar MijnGeldzaken.nl voor staat. Het advies wordt per minuut afgerekend (minimum van 15 minuten). U kunt ook gebruik van één van onderstaande veel gebruikte advies-services. Een oriënterend gesprek met een adviseur is trouwens gratis.

Hypotheekadvies

Een compleet onafhankelijk hypotheekadvies bij een adviseur naar keuze. De adviseurs zijn vrij om de voor u meest optimale oplossing te zoeken. Ze zijn niet gebonden aan het aanbod van een beperkt aantal aanbieders en verdienen alleen aan het geven van een goed en transparant advies.

Financiële check (FPK)

Een FPK (financieel periodieke keuring) geeft u een uitstekend beeld hoe goed u het geregeld heeft en wat u kunt verbeteren. Uw geldzaken worden door een expert systematisch doorgenomen en er worden adviezen gegeven over hoe u zaken beter kunt regelen. Ook wordt uw invoer van MijnGeldzaken.nl gecontroleerd op evidente fouten. U krijgt advies over uw planning en de mogelijkheden om uw doelen te halen. Een FPK levert u eigenlijk altijd geld op en geeft u tips over hoe u het beter kunt regelen.

Financiële check plus (FPK-plus)

U kunt de FPK ook nemen inclusief een evaluatie van uw verzekeringen. Een complete risicoanalyse wordt gedaan. U krijgt advies over welke verzekeringen kunnen worden gestopt of welke juist wel moeten worden afgesloten. Bovendien krijgt u per verzekering aangegeven of en waar deze goedkoper kan worden afgesloten. Dit bespaart u al gauw enkele honderden euro’s per jaar.

Pensioenadvies

Heeft u voldoende inkomen om de dingen te blijven doen die u leuk vindt tijdens uw pensioen? Bij een pensioenadvies-service bekijkt u samen met een pensioenadviseur de beste mogelijkheden om voldoende inkomen voor later te regelen. Ook geschikt voor ZZP’rs.