MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

De zekerheid dat het goed geregeld is

Een financiële check door een onafhankelijk adviseur. Inclusief adviezen hoe het beter te regelen.
FPK Advies

Financiële check (FPK Advies)

FPK staat voor Financiële Periodieke Keuring. Uw financiële situatie wordt geëvalueerd door een onafhankelijk financieel adviseur die u zelf kiest (vergelijkbaar met een APK voor de auto).. Een FPK kost geld, maar levert eigenlijk altijd veel meer op! Na een FPK advies weet u of u uw geldzaken goed geregeld heeft en waar verbeteringen mogelijk zijn. Dit zowel voor uw situatie tot pensioen, als tijdens uw pensioen.

€ 395,00

Uw geldzaken goed geregeld

Bij de Financiële Check neemt de adviseur uw gehele financiële situatie door en kijkt of u het goed geregeld heeft of dat er verbeteringen mogelijk zijn. Er wordt ook een controle gedaan op de door u ingevoerde gegevens. De financieel adviseur signaleert mogelijke problemen en doet aanbevelingen over hoe uw situatie te verbeteren is. Daarmee levert een FPK eigenlijk altijd geld op!

Naast een goed bijgewerkt online dossier wordt alles ook verwerkt in een rapport dat wordt afgesloten met een lijst van te nemen acties. De resultaten worden online met u besproken in de online advieskamer van MijnGeldzaken.nl. U heeft dan alle mogelijkheid om vragen te stellen. Afhankelijk van uw situatie kan een FPK aanleiding zijn tot het nemen van maatregelen, bijvoorbeeld het afsluiten van een nieuw product of het aanpassen van een bestaand product. Het is aan u of u dat zelf doet of samen met de adviseur.
  • Uitgevoerd door adviseur naar keuze
  • Controle van uw invoer in MijnGeldzaken.nl
  • Analyse of uw risico’s zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid voldoende zijn afgedekt
  • Evaluatie van uw pensioen en aanbevelingen ter verbetering
  • Evaluatie van uw hypotheek/woonlasten en mogelijkheden tot verbetering
  • Tips en aanbevelingen voor optimalisatie financiële situatie
  • Impact nieuwe wetgeving op uw situatie, inclusief mogelijke belastingvoordelen
  • Compleet FPK-rapport
  • 60 adviesminuten in de online advieskamer

Voor iedereen

Een financiële check is aan te bevelen voor iedereen die zeker wil weten dat zijn financiële situatie goed geregeld is. U krijgt antwoord op vragen als: Is de planning die ik maak juist? Worden mijn risico's voldoende afgedekt en heb ik mijn pensioen goed geregeld? Zijn er mogelijkheden om mijn financiële situatie te verbeteren?

Een financiële check (FPK) is zeker ook geschikt voor ZZP’rs. Bent u een DGA, dan is deze service voor u niet geschikt. U kunt dan beter een gratis introductiegesprek met de adviseur voeren en specifiek uw wensen kenbaar maken, waarna de adviseur u een voorstel zal doen.


Gebruik maken van voordelen

Wij raden aan om dit minimaal eens in de drie jaar te doen. U weet dan zeker dat uw analyses juist zijn en uw financiën optimaal geregeld. U maakt geen onnodige kosten, loopt niet onnodige risico’s en mist geen eventuele voordeeltjes. Een financiële check (FPK) verdient zichzelf terug op korte maar zeker ook op lange termijn.fpk rapport

Het voordeel van financieel advies bij MijnGeldzaken.nl
Gebasseerd op ínkomen voor later’ advies per april 2015

Advieskosten Gratis introductiegesprek Vrije keuze adviseur Online dossier uw eigendom
ABN-AMRO € 895
ING € 995
Rabobank € 550
SNS € 600

Orienterend online adviesgesprek

Meer weten? Bel gratis online een adviseur

Wilt u zeker weten dat deze service voldoet aan uw wensen, neem dan contact op met de adviseur bij wie u dit advies wilt afnemen. U kunt in de advieskamer een gratis introductiegesprek met hem hebben. Pas na dit gesprek bepaalt u of u deze service wenst af te nemen en bij welke adviseur. 

Kies uw adviseur »