MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

FPK + analyse van verzekeringen

Een totale check op al uw geldzaken, inclusief uw verzekeringen
FPK Advies Plus

FPK Advies Plus

Als u een FPK Advies laat uitvoeren kunt u deze ook uitbreiden met een analyse van uw verzekeringen. U krijgt dan via de kluis een extra inventarisatieformulier. De adviseur die uw FPK voor u verzorgt zal dan ook een beoordeling maken van uw verzekeringspakket. U krijgt daarmee antwoord op vragen als: Ben ik voldoende verzekerd? Kan het elders goedkoper? Welke verzekeringen zijn overbodig? Hoe en wanneer kan ik opzeggen?

€ 485,00

Wat u krijgt

Naast de analyse die u ook krijgt bij een reguliere FPK, ontvangt u bij deze service ook een beoordeling van uw verzekeringspakket. Per polis wordt aangegeven of deze noodzakelijk, nuttig of eigenlijk overbodig is. Bovendien wordt per polis aangegeven of er een goedkoper alternatief is. U dient dan wel het extra inventarisatieformulier te hebben ingevuld en eventueel uw polissen in de kluis te hebben gezet. Alleen wanneer de adviseur voldoende gegevens heeft kan er ook een goede beoordeling worden gemaakt.

Bij de Financiële Periodieke Keuring worden de gegevens die u heeft ingevoerd gecontroleerd. U krijgt aanbevelingen hoe u uw situatie kunt verbeteren. U kunt uw eigen ideeën door een adviseur laten beoordelen. Alles wordt uitgewerkt in een rapport dat wordt afgesloten met een lijst van te nemen acties. Het rapport wordt online met u besproken in de Advieskamer. U heeft daarbij de mogelijkheid om vragen te stellen. Hiervoor is 60 minuten online advies in de advieskamer in de prijs inbegrepen. U kunt dit rapport zelf nog eens uitprinten en nalezen.
  • Een complete FPK advies
  • Analyse van uw risico’s
  • Evaluatie van uw verzekeringspakket
  • Besparingsanalyse van uw verzekeringen

Voor wie?

Wanneer u een totale keuring van een expert wilt hebben op al uw geldzaken inclusief al uw verzekeringen. Een prima start wanneer u voortaan uw geldzaken goed geregeld wilt hebben en kosten wilt besparen op uw verzekeringen. Bent u een DGA, dan is een FPK service voor u niet geschikt.

Wanneer?

Een FPK plus is zeker aan te raden wanneer u start met MijnGeldzaken.nl. U weet dan zeker dat uw invoer klopt en uw analyses juist zijn. U krijgt aanbevelingen over hoe u uw planning kunt verbeteren en uw verzekeringspakket te optimaliseren. Een prima start voor het zorgeloos regelen van uw geldzaken.
fpk rapport plus

Orienterend online adviesgesprek

Meer weten? Bel gratis online een adviseur

Wilt u zeker weten dat deze service voldoet aan uw wensen, neem dan contact op met de adviseur bij wie u dit advies wilt afnemen. U kunt in de advieskamer een gratis introductiegesprek met hem hebben. Pas na dit gesprek bepaalt u of u deze service wenst af te nemen en bij welke adviseur. 

Kies uw adviseur »