MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Uw pensioen goed geregeld

De zekerheid dat het goed geregeld is
Pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadvies

Hebt u voldoende inkomen om de dingen te blijven doen die u leuk vindt tijdens uw pensioen? Dit hangt af van uw wensen en plannen nu en in de toekomst. Bij een pensioenadvies-service bekijkt u samen met de onafhankelijke pensioenadviseur de beste manier om voldoende inkomen voor later te regelen. Volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie.

€ 345,00

Wat u krijgt

Met de pensioenadvies-service regelt u samen met de adviseur uw pensioen goed en fiscaal aantrekkelijk. Bij Mijngeldzaken.nl zijn de betere pensioenadviseurs aangesloten die u graag onafhankelijk van advies voorzien. Hierbij houden zij rekening met uw wensen en wordt inzicht geboden in de gevolgen van keuzes als eerder stoppen met werken, veel gaan reizen of korter gaan werken. Samen wordt een plan gemaakt dat aansluit bij uw wensen.

Het is belangrijk om tijdig te starten met het goed regelen van uw pensioen. Dit kan op vele verschillende manieren. Denk aan fiscaal aantrekkelijk sparen, aflossen op een hypotheek of aanvullend pensioen opbouwen. De financieel adviseur zal samen met u vaststellen wat het best bij uw situatie past. Eerst wordt uw invoer in MijnGeldzaken.nl gecontroleerd en uw wensen en mogelijkheden besproken. Op basis van dit gesprek wordt door de adviseur een plan van aanpak gemaakt. Mogelijke problemen worden gesignaleerd en oplossingen worden aangeboden. Het resultaat is een rapport met aanbevelingen.

De aanbevelingen worden met u besproken in de online advieskamer van MijnGeldzaken.nl. Afhankelijk van uw situatie kan een pensioenadvies-service aanleiding zijn tot het nemen van aanvullende maatregelen. Bijvoorbeeld het afsluiten van een nieuw product als een lijfrente, of het aanpassen van een bestaand product. Het is aan u of u dat zelf doet of dit door de financieel adviseur laat verzorgen.

Meer informatie  • Uitgevoerd door deskundig adviseur naar keuze
  • Vrije keuze uit landelijk dekkend netwerk van adviseurs
  • Controle van uw invoer in MijnGeldzaken.nl
  • Evaluatie van uw pensioen en aanbevelingen ter verbetering
  • Evaluatie van uw regelingen en gevolgen van overlijden voor uw nabestaanden
  • Advies uitgewerkt in een aanbevelingen rapport
  • 60 adviesminuten in de online advieskamer

Voor een goed geregeld pensioen!

Een pensioenadvies is aan te bevelen voor iedereen die zijn pensioen goed geregeld wil hebben. Het is geschikt voor zowel de jongere als oudere werknemer. Zelfs als u een groen stoplicht heeft in MijnGeldzaken.nl kan een pensioenadvies er voor zorgen dat zaken beter en goedkoper geregeld worden.

Zeker voor mensen die 5 tot 15 jaar voor hun pensioen zitten is het zeer raadzaam om pensioenadvies in te winnen bij een onafhankelijk adviseur. Wilt u uw gehele financiële situatie laten checken dan bevelen wij een FPK-service aan.

Een pensioenadvies is ook geschikt voor ZZP’rs. Bent u een DGA, dan is deze service voor u niet geschikt. U kunt dan beter een gratis introductiegesprek met de adviseur voeren en specifiek uw wensen kenbaar maken, waarna de adviseur u zal informeren over hoe het pensioenadvies voor u het best gegeven kan worden.

Wanneer doen?

Wij raden aan om een pensioenadvies eens in de vijf jaar te doen (of een FPK). Ook bij grote wijzigingen in uw persoonlijke situatie kan het raadzaam zijn om dit advies af te nemen. U weet dan zeker dat u uw pensioen goed geregeld heeft en uw plan voldoet aan veranderende wetgeving.


pensioenadvies