MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Wat is MijnGeldzaken.nl?

Alles wat u nodig heeft om uw geldzaken goed te regelen.
Nu en in de toekomst!

Compleet inzicht in al uw geldzaken

Dit is de eerste onafhankelijke website die u een compleet inzicht geeft in al uw geldzaken. Het is veel meer dan een huishoudboekje! U ziet hoe financieel gezond u bent en of uw dromen in de toekomst gerealiseerd kunnen worden. Ook krijgt u tips over hoe u uw financiële toekomst kunt verbeteren. Heeft u advies nodig van een expert? Financieel adviseurs zijn online om u van advies te voorzien.

  • Huishoudboekje inclusief Nibud vergelijking
  • Bereken uw financiële gezondheid (FPK)
  • Zie uw financiële toekomst, inclusief grafieken en stoplichten
  • Maak een financieel plan
  • Tips afgestemd op uw situatie
  • Adviseurs online om u te helpen
  • Kluis voor beheren van uw documenten
Gratis! Bekijk nu uw financiële toekomst »

Eén overzicht van al uw geldzaken

In MijnGeldzaken.nl krijgt u een totaaloverzicht van al uw bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven. Niet alleen van wat u nu bezit, maar ook wat de waarde daarvan is in de toekomst. Dit voor alle banken en verzekeraars. Al uw geldzaken overzichtelijk bij elkaar. Eindelijk!

Compleet inzicht in al uw geldzaken
Uitgaven

Grip op uw uitgaven

MijnGeldzaken.nl bevat een compleet digitaal huishoudboekje (voorheen AFAS Personal). Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van waar u uw geld aan uitgeeft.

Transacties die u inleest van uw bank(en) worden automatisch gecategoriseerd. Zo weet u direct hoeveel u uitgeeft aan wonen, vrije tijd en eten. Automatisch worden budgetten gegenereerd. Zo houdt u grip op de uitgaven.

Maak zelf een financieel plan

Uniek is de mogelijkheid om zelf een financieel plan te maken. U krijgt inzicht in uw financiële toekomst. U ziet snel wat u moet doen om zaken beter te regelen. Wat heb ik? Wat wil ik? Hoe kom ik daar? Die vragen gaat u beantwoorden. Zo maakt u uw eigen plan en weet u dat u uw geldzaken goed geregeld heeft.

De software van MijnGeldzaken.nl was tot nu toe alleen voor professionals beschikbaar. U maakt nu zelf met deze software een plan dat al gauw €1500 euro kost als het gemaakt wordt door een adviseur.financieel plan

Antwoord op al uw financiële vragen

Antwoord op al uw financiële vragen

Geen algemene antwoorden, maar direct zien wat de gevolgen zijn van een financiële beslissing voor uw persoonlijke situatie. U beantwoordt zelfstandig eenvoudig vragen als: Wat zijn de gevolgen van korter werken? Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen? Heb ik mijn pensioen goed geregeld?

Het programma geeft tips over hoe mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen zijn. Ook bij risicoscenario’s als arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. Heeft u toch nog vragen, klein of groot, dan kunt u contact opnemen met één van de aangesloten onafhankelijke advieskantoren of gebruik maken van de MijnGeldzaken.nl adviesservices.

Persoonlijke tips

Binnen Mijngeldzaken.nl ziet u niet alleen uw situatie in grafieken, maar ook wordt uw persoonlijke situatie automatisch geanalyseerd. U krijgt uitleg bij de grafieken. Waar mogelijke problemen ontstaan krijgt u tips om deze op te lossen.

persoonlijke tips


betaalbaar advies van experts

Betaalbaar advies van experts

Een adviseur nodig? Onafhankelijke adviseurs met eigen advieskantoren zijn online aanwezig om u van advies te voorzien. Het advies kan via MijnGeldzaken.nl ook nog eens goedkoper worden gegeven.

Aangezien u al veel kostbaar voorwerk hebt gedaan, bespaart u de adviseur veel tijd. Een advies waarvoor een adviseur normaal gesproken misschien 4 uur nodig heeft, kost nu 1 à 2 uur tijd. Zie hier het verschil bij een hypotheekadvies. Online advies is erg efficiënt met behoud van kwaliteit. Het scheelt ook dure kantoor- en reiskosten. Alleen het kopje koffie zult u zelf moeten zetten…

Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account