MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Wat is MijnGeldzaken.nl?

Alles wat u nodig heeft om uw geldzaken goed te regelen.
Nu en in de toekomst!

Compleet inzicht in al uw geldzaken

Dit is de eerste onafhankelijke website die u een compleet inzicht geeft in al uw geldzaken. Het is veel meer dan een huishoudboekje! U ziet hoe financieel gezond u bent en of uw dromen in de toekomst gerealiseerd kunnen worden. Ook krijgt u tips over hoe u uw financiële toekomst kunt verbeteren. Heeft u advies nodig van een expert? Financieel adviseurs zijn online om u van advies te voorzien.

  • Huishoudboekje inclusief Nibud vergelijking
  • Bereken uw financiële gezondheid (FPK)
  • Zie uw financiële toekomst, inclusief grafieken en stoplichten
  • Maak een financieel plan
  • Tips afgestemd op uw situatie
  • Adviseurs online om u te helpen
  • Kluis voor beheren van uw documenten
Gratis! Bekijk nu uw financiële toekomst »

Inzicht in uw inkomsten en uitgaven

Het huishoudboekje geeft u inzicht in uw uitgavenpatroon. U behoudt het overzicht dankzij de koppelingen met alle Nederlandse banken. Bij MijnGeldzaken.nl staan al uw gegevens veilig op één plek. Zo behoudt u het overzicht.

Alles op één plek


financieel plan

Maak zelf een financieel plan

Uniek is de mogelijkheid om zelf een financieel plan te maken. U krijgt inzicht in uw financiële toekomst. U ziet snel wat u moet doen om zaken beter te regelen. Wat heb ik? Wat wil ik? Hoe kom ik daar? Die vragen gaat u beantwoorden. Zo maakt u uw eigen plan en weet u dat u uw geldzaken goed geregeld heeft.

De software van MijnGeldzaken.nl was tot nu toe alleen voor professionals beschikbaar. U maakt nu zelf met deze software een plan dat al gauw €1500 euro kost als het gemaakt wordt door een adviseur.

Antwoord op al uw financiële vragen

Geen algemene antwoorden, maar direct zien wat de gevolgen zijn van een financiële beslissing voor uw persoonlijke situatie. U beantwoordt zelfstandig eenvoudig vragen als: Wat zijn de gevolgen van korter werken? Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen? Heb ik mijn pensioen goed geregeld?

Het programma geeft tips over hoe mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen zijn. Ook bij risicoscenario’s als arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. Heeft u toch nog vragen, klein of groot, dan kunt u contact opnemen met één van de aangesloten onafhankelijke advieskantoren of gebruik maken van de MijnGeldzaken.nl adviesservices.


Antwoord op al uw financiële vragen
Betaalbaar advies van onafhankelijke adviseurs

Betaalbaar advies van onafhankelijke adviseurs!

MijnGeldzaken.nl staat voor betaalbaar en onafhankelijk advies. Heeft u na uw eigen analyse hulp nodig? Onafhankelijke gekwalificeerde adviseurs uit het hele land zijn via de online advieskamer beschikbaar om u advies te geven. Omdat u al veel zelf heeft gedaan, is het advies in korte tijd en dus voordelig te verkrijgen.

Documenten veilig in de kluis

Om uw documenten veilig te bewaren is er een kluis. Hierin bewaart u eenvoudig uw polissen en documenten zodat deze altijd weer terug te vinden zijn. Ook na een brand of inbraak bij u thuis.

Wat is de kluis?

veilige kluis
Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account