MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Bepaal uw financiële toekomst

Neem uw toekomst in eigen hand! Zie hoe u ervoor staat, nu en later

Maak zelf een financieel plan

In MijnGeldzaken.nl maakt u eenvoudig zelf een financieel plan. Een plan dat bij u past. Een plan dat u begrijpt! Een plan dat u zonder hoge extra kosten kunt aanpassen, als uw situatie verandert.

  • Maakt gebruik van professionele instrumenten
  • Uw plan weergegeven in duidelijke grafieken, tijdlijnen en stoplichten
  • Een beoordeling van uw plan in een FPK-cijfer
  • Professionele hulp in de advieskamer
  • Leuk om te doen

Stoplichten beoordelen uw plan

Stoplichten beoordelen uw plan

Via grafieken, stoplichten en de tijdlijn krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw financiële levenspad eruit gaat zien. Met de kleuren groen, oranje en rood ziet u in de tijdlijn hoe u ervoor staat.

Het FPK-overzicht toont in één oogopslag de kwaliteit van uw plan. Snel ziet u of u het goed geregeld heeft. Ook in het geval dat u komt te overlijden of uw partner arbeidongeschikt wordt.

Zijn uw risico’s voldoende verzekerd?

Weet u hoe u er financieel voor staat als u of uw partner arbeidsongeschikt wordt? Wat als u werkloos raakt? In MijnGeldzaken.nl heeft u de mogelijkheid om uw situatie gedetailleerd te bekijken bij verschillende risico's die op uw levenspad kunnen komen. U neemt de juiste maatregelen voor een zorgeloze toekomst.

Zijn uw risico’s voldoende verzekerd
Optimaliseer uw hypotheek<

Optimaliseer uw hypotheek

In MijnGeldzaken.nl krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden om een hypotheek te krijgen of over te sluiten. Uw woonlasten worden weergegeven en vergeleken met de norm die banken hanteren.

Of de hypotheek bij u past hangt niet alleen af van de banknorm. Veel belangrijker is de vraag of u de lasten wilt dragen in relatie tot alle andere wensen die u heeft. Dit is precies wat hypotheekverstrekkers u vaak niet tonen! MijnGeldzaken.nl maakt dit inzichtelijk. U leeft tenslotte niet alleen voor uw hypotheek.

Inzicht in uw toekomstige belastingen

Op basis van de door u ingevoerde gegevens wordt automatisch de belasting berekend die u de komende jaren vermoedelijk moet betalen. Hierdoor bent u ook in staat om tijdig maatregelen te nemen om uw belasting zo laag mogelijk te houden.

Inzicht in uw toekomstige belastingen

Financiële Periodieke Keuring

Financiële Periodieke Keuring

MijnGeldzaken.nl introduceert de Financiële Periodieke Keuring (FPK). Een cijfer laat zien hoe goed uw plan is. En tips geven aan hoe u een hoger cijfer scoort. Ook kunt u advies inwinnen bij een adviseur naar keuze. Daarvoor is een speciale FPK-service die u veel geld oplevert.

Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account