MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Bepaal uw financiële toekomst

Neem uw toekomst in eigen hand! Zie hoe u ervoor staat, nu en later

Maak zelf een financieel plan

In MijnGeldzaken.nl maakt u eenvoudig zelf een financieel plan. Een plan dat bij u past. Een plan dat u begrijpt! Een plan dat u zonder hoge extra kosten kunt aanpassen, als uw situatie verandert.

  • Maakt gebruik van professionele instrumenten
  • Uw plan weergegeven in duidelijke grafieken, tijdlijnen en stoplichten
  • Een beoordeling van uw plan in een FPK-cijfer
  • Professionele hulp in de advieskamer
  • Leuk om te doen


Bereken nu gratis je financiële toekomst
financiële gezondheid

Meet uw financiële gezondheid

MijnGeldzaken.nl geeft u met een cijfer een duidelijk beeld van uw financiële gezondheid. Dit bij verschillende risico scenario's die op uw levenspad kunnen komen. Denk daarbij aan arbeidsongeschiktheid, overlijden of werkloosheid.

Het resultaat is een FPK (financieel periodieke keuring)-cijfer. Is dit cijfer hoog dan bent u in staat risico’s op te vangen en heeft u veel zaken goed geregeld.

Stoplichten beoordelen uw plan

Via grafieken, stoplichten en de tijdlijn krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw financiële levenspad eruit gaat zien. Met de kleuren groen, oranje en rood ziet u in de tijdlijn hoe u ervoor staat.

Het FPK-overzicht toont in één oogopslag de kwaliteit van uw plan. Snel ziet u of u het goed geregeld heeft. Ook in het geval dat u komt te overlijden of uw partner arbeidongeschikt wordt.


Stoplichten beoordelen uw plan
Problemen oplossen

Problemen oplossen

Als u een probleem signaleert, geeft MijnGeldzaken.nl u tips over oplossingen. Die kunt u uitproberen in de zandbak.

Heeft u alsnog behoefte aan hulp van een adviseur dan kunt u hem of haar raadplegen via de online advieskamer.

Analyseer uw risico’s

U kunt eenvoudig bekijken wat de gevolgen zijn van risico's die op uw levenspad kunnen komen. Denk aan overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Maar u kunt ook de effecten zien van minder gaan werken of juist een salarisverhoging.

analyseer uw risico’s
Optimaliseer uw hypotheek<

Optimaliseer uw hypotheek

In MijnGeldzaken.nl krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden om een hypotheek te krijgen of over te sluiten. Uw woonlasten worden weergegeven en vergeleken met de norm die banken hanteren.

Of de hypotheek bij u past hangt niet alleen af van de banknorm. Veel belangrijker is de vraag of u de lasten wilt dragen in relatie tot alle andere wensen die u heeft. Dit is precies wat hypotheekverstrekkers u vaak niet tonen! MijnGeldzaken.nl maakt dit inzichtelijk. U leeft tenslotte niet alleen voor uw hypotheek.

Inzicht in uw toekomstige belastingen

Op basis van de door u ingevoerde gegevens wordt automatisch de belasting berekend die u de komende jaren vermoedelijk moet betalen. Hierdoor bent u ook in staat om tijdig maatregelen te nemen om uw belasting zo laag mogelijk te houden.

Inzicht in uw toekomstige belastingen


online advieskamer

Ontmoet adviseur in de
online advieskamer!

Zeker als het om grote beslissingen gaat is het raadplegen van een onafhankelijk adviseur aan te raden.

In de online advieskamer kiest u eenvoudig een gediplomeerd onafhankelijk adviseur die voldoet aan uw wensen. U bent slechts één klik verwijderd van een online adviesgesprek dat u, na een gratis introductiegesprek, betaalt per minuut.

Als u de adviseur toegang geeft tot uw dossier kan deze uw financiële situatie snel analyseren. Hoe meer u zelf doet, hoe sneller en goedkoper het advies kan worden gegeven.

Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account