MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Hoe helpt het mij?

MijnGeldzaken.nl biedt u de zekerheid dat uw geldzaken goed geregeld zijn. Onafhankelijk betaalbaar advies waarbij uw belang voorop staat!

Uw financiële toekomst goed geregeld

Het verleden heeft laten zien dat banken en verzekeraars niet altijd uw belang voorop zetten. U heeft nu de mogelijkheden om zelf de regie te voeren. MijnGeldzaken.nl is de enige die overzicht, inzicht en advies over uw geldzaken combineert in één website. Het biedt u alles om te zorgen dat u het goed geregeld heeft! Voor nu, maar zeker ook voor de toekomst!

Gratis! Bekijk de mogelijkheden »

financiële toekomst
Uitgaven

Grip op uw uitgaven

MijnGeldzaken.nl bevat een compleet digitaal huishoudboekje. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van waar u uw geld aan uitgeeft.

Transacties die u inleest van uw bank(en) worden automatisch gecategoriseerd. Zo weet u direct hoeveel u uitgeeft aan wonen, vrije tijd en eten. Ook kunt u budgetten opstellen en kijken hoe uw uitgaven zich verhouden tot de Nibud-norm.

Eén overzicht van al uw geldzaken

In MijnGeldzaken.nl krijgt u een totaaloverzicht van al uw bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven. Niet alleen van wat u nu bezit, maar ook wat de waarde daarvan is in de toekomst. Dit voor alle banken en verzekeraars. Al uw geldzaken overzichtelijk bij elkaar. Eindelijk!

Compleet inzicht in al uw geldzaken
Infographic

Inzicht in uw financiële toekomst

MijnGeldzaken.nl laat u in duidelijke grafieken zien hoe u uw financiële toekomst geregeld heeft. Dit zowel voor de periode tot pensioen als tijdens uw pensioen. U maakt uw eigen financiële plan en treft tijdig de juiste maatregelen waardoor u veel geld bespaart. Met MijnGeldzaken.nl houdt u de vinger aan de pols en legt u de basis voor een zorgeloze financiële toekomst.

Betaalbaar advies van experts

Een adviseur nodig? Onafhankelijke adviseurs met eigen advieskantoren zijn online aanwezig om u van advies te voorzien. Het advies kan via MijnGeldzaken.nl ook nog eens goedkoper worden gegeven.

Aangezien u al veel kostbaar voorwerk hebt gedaan, bespaart u de adviseur veel tijd. Een advies waarvoor een adviseur normaal gesproken misschien 4 uur nodig heeft, kost nu 1 à 2 uur tijd. Zie hier het verschil bij een hypotheekadvies. Online advies is erg efficiënt met behoud van kwaliteit. Het scheelt ook dure kantoor- en reiskosten. Alleen het kopje koffie zult u zelf moeten zetten…betaalbaar advies van expertsgeld besparen

Bespaar geld!

Vaak wordt financieel advies te laat ingewonnen. Nu ziet u het op tijd als er problemen zijn en kunt u maatregelen treffen.

  • Met MijnGeldzaken.nl neemt u tijdig de juiste beslissingen. Zeker bij geldzaken is voorkomen beter dan genezen!
  • U schaft de juiste financiële producten aan (bijvoorbeeld een hypotheek). Producten die er voor zorgen dat niet de bank of verzekeraar, maar ú uw doelen behaalt!
  • Hulp van een online adviseur is een stuk goedkoper. U heeft al veel zelf gedaan. Dit scheelt veel tijd en dus geld!
  • U maakt met de professionele software zelf een financieel plan. Een plan dat bij een adviseur al snel €1500 euro kost!

Persoonlijke tips

Binnen Mijngeldzaken.nl ziet u niet alleen uw situatie in grafieken, maar ook wordt uw persoonlijke situatie automatisch geanalyseerd. U krijgt uitleg bij de grafieken. Waar mogelijke problemen ontstaan krijgt u tips om deze op te lossen.

persoonlijke tips
Eigenaar data

U bent eigenaar data!

Het advies is van u. Dat klinkt logisch, maar dat is vaak niet zo. Gaat u naar een bank of een verzekeraar, en daarna naar een andere bank of verzekeraar, dan betaalt u opnieuw voor het advies.

Bij MijnGeldzaken.nl neemt u uw financiële gegevens en advies mee naar een andere adviseur. Dit bespaart u tijd en geld, en is ook handig bij een second opinion.

Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account