MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Online huishoudboekje

Een duidelijk inzicht in uw dagelijkse uitgaven bij al uw banken

Inzicht in uw inkomsten en uitgaven

MijnGeldzaken.nl bevat een compleet online huishoudboekje (kasboek). Deze is gratis te gebruiken! Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van waar u uw geld aan uitgeeft en hoe dit zich verhoudt tot de uitgaven zoals Nibud die stelt voor vergelijkbare huishoudens. Transacties die u inleest van uw bank(en) worden automatisch gecategoriseerd. Zo weet u direct hoeveel u uitgeeft aan bijvoorbeeld wonen, vrije tijd en eten.

Uw uitgaven vergelijken met Nibud cijfers

Het is altijd lastig om te beoordelen of er mogelijkheden zijn om te bezuinigen op bepaalde uitgaven of hoe uw uitgaven eruit zien vergeleken met wat anderen uitgeven. In het huishoudboekje vergelijkt u eenvoudig uw uitgaven met de waarden die Nibud stelt voor een vergelijkbaar huishouden.

Nibud vergelijken
Koppeling met uw banken

Koppeling met alle banken!

Het gratis online huishoudboekje van MijnGeldzaken.nl heeft een koppeling met alle banken in Nederland. Hierdoor kunnen uw transacties vanuit internetbankieren eenvoudig worden ingelezen. De transacties worden automatisch in categorieën verdeeld, zodat u een goed beeld krijgt van waar u uw geld aan uitgeeft. Deze gegevens zijn ook de basis voor uw financiële plan. Het is trouwens niet noodzakelijk om het huishoudboekje te gebruiken als u een financieel plan wilt maken.

Banken waarmee we samenwerken zijn: ING, Rabobank, ABN Amro, ASN Bank, F. van Lanschot Bankiers, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Argenta, Belfius, BNP Paribas en KBC.

Grip op uw uitgaven met budgetten

Wilt u grip houden op uw maandelijkse uitgaven? Dan is de budgetoptie in MijnGeldzaken.nl iets voor u. Hierin geeft u voor de belangrijkste uitgavenposten het budget aan dat u er maandelijks aan wilt besteden. Het maakt niet uit via welke rekening het wordt betaald. U ziet snel hoe uw uitgaven zicht verhouden tot het gestelde budget.


Budgetten

Veel meer dan een huishoudboekje

MijnGeldzaken.nl geeft u uitstekend in zicht in uw inkomsten en uitgavenpatroon. Geheel gratis! Maar het is veel meer dan een online huishoudboekje. Als enige biedt het naast een online huishoudboekje u professioneel inzicht in uw financiële situatie in de toekomst. Dit zowel tot als tijdens uw pensioen. Zelfs de gevolgen van risico’s als arbeidsongeschiktheid en werkloosheid worden inzichtelijk gemaakt. Start nu en maak een gratis account aan!

Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account