MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Online huishoudboekje

Een duidelijk inzicht in uw dagelijkse uitgaven bij al uw banken

Inzicht in uw inkomsten en uitgaven

MijnGeldzaken.nl bevat een compleet online huishoudboekje (voorheen AFAS Personal). Er is ook een Android en iOS app die naadloos samenwerkt met deze webversie. Het huishoudboekje heeft een directe PSD2 koppeling met de banken. Transacties worden automatisch gecategoriseerd zo dat u een duidelijk beeld heeft van waar u uw geld aan uitgeeft en hoeveel u nog kunt besteden binnen uw budget. Daarbij wordt rekening gehouden met de vaste lasten die u maandelijks moet betalen. Met het huishoudboekje houdt u veilig grip op uw uitgaven via de website en met de handige app.

Bekijk alles over de MijnGeldzaken Huishoudboekje App »

Gratis huishoudboekje
Start nu met eerste maand gratis PLUS abonnement
Gratis account

Koppeling met uw banken

Koppeling met alle banken!

Het online huishoudboekje van MijnGeldzaken.nl heeft een koppeling met de meeste banken in Nederland en sommige banken in België. Automatisch (via PSD2) of handmatig kunnen uw transacties worden ingelezen. Transacties worden direct in de juiste categoriën gezet. Zo ziet u direct hoeveel u uitgeeft aan bijvoorbeeld benzine en boodschappen. Eindelijk hebt u binnen 5 minuten een compleet overzicht en houdt u grip op uw uitgaven en inkomsten.

Nagenoeg alle banken ondersteunen we met handmatige invoer. Kijk hier voor de actuele lijst van banken die we ondersteunen met automatische invoer (PSD2). Dit zijn o.a. ING , Rabobank, ABN Amro, ASN Bank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank.

Alles overzichtelijk ingedeeld

De transacties worden automatisch netjes ingedeeld in de goede categorie. Boodschappen bij boodschappen, vaste lasten bij vaste lasten, etc. Zo krijgt u overzicht over uw inkomsten & uitgaven en weet u waar u uw geld aan uitgeeft.


Transacties PFM
Uitgaven


Grafische overzichten

Een boel cijfers bij elkaar is vaak niet echt overzichtelijk. Daarom ziet u in MijnGeldzaken duidelijke grafieken van uw inkomsten en uitgaven. Zo ziet u bijvoorbeeld de verhouding tussen uw woonlasten en huishoudelijke uitgaven. Meer weten? Zoom dan verder in op de dure posten en bepaal waar u op kan besparen.

Een maandbudget geeft u controle

Hebt u aan het einde van de maand geen geld meer over? Maak met MijnGeldzaken Huishoudboekje dan een budget voor uw vaste en variabele lasten. Zo ziet u of uw kosten binnen de perken blijven en kunt u bijsturen waar dat nodig is. Het budget kunt u makkelijk vaststellen op basis van uw historie. MijnGeldzaken denkt met u mee!

Controle maandbudget
Over grip op uw uitgaven

Overal grip op uw uitgaven

Met de MijnGeldzaken Huishoudboekje app voor Android en iOS houdt u overal grip op uw uitgaven. Dankzij de directe koppeling met de banken altijd actueel. De app houdt u financieel fit. U swipet van uw financiële verleden naar uw financiële toekomst. Zo houdt u dagelijks zicht op uw financiële doelen. Met de dagelijkse uitgaven teller ziet u hoeveel u nog mag uitgeven volgens uw plan.

Spaardoelen en begroten

Van veel kosten weet u vooraf dat ze gaan komen, maar het is lastig om hier rekening mee te houden in uw budget. Neem dan een reservering op in uw budget en je ziet wat uw échte besteedbare ruimte is. Of wil u sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine? Voeg dan een spaardoel toe en werk hier naartoe.

Eigen importregels transacties

Wil je zelf een transactie in een andere categorie plaatsen of in een zelf gemaakt categorie? Dit kan in de PLUS versie eenvoudig via de importeer-regels die je zelf definieert. Zou krijg je exact het overzicht dat jezelf wilt.

Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account