MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Digitale kluis

Uw financiële documenten veilig opgeborgen

Uw financiële documenten
veilig in de kluis

Onderdeel van MijnGeldzaken.nl is een kluis waarin u al uw documenten veilig opbergt. Ook tegen brand en diefstal! Documenten zijn alleen voor u toegankelijk en worden gecodeerd opgeslagen. Wel kunt u een adviseur toegang geven tot specifieke documenten. Handig, bijvoorbeeld wanneer de adviseur uw hypotheekakte nodig heeft of uw polissen wil bekijken.

financiële documenten kluis
Overzicht in bonnen, abonnementen en garanties

Overzicht in bonnen, abonnementen en garanties

Weg met die ordners en schoenendozen vol bonnetjes! Voeg in MijnGeldzaken uw contracten en abonnementen toe en krijg een opzegherinnering van ons. Vervolgens maakt u met één druk op de knop een opzegbrief. Ook kunt u bonnetjes inscannen en toevoegen aan de juiste transactie zodat u deze kunt gebruiken voor de verzekering of garantie!

Al je loonstroken bijelkaar

Snapt u uw loonstrook? Of weet u alleen wat er onder aan de streep staat? Met de Salariswijzer in MijnGeldzaken Huishoudboekje hebt u inzicht in de belangrijkste posten van uw loonstrook én hebt u alle loonstroken op één plek. U ontvangt de loonstroken in MijnGeldzaken Huishoudboekje als uw werkgever de loonstroken verstrekt met de salarissoftware van AFAS (en dat geldt al voor meer dan 1,5 miljoen mensen) en deze mogelijkheid aanzet.


loonstroken bijelkaar
Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account