MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Financieel adviseurs online

Betaalbaar advies via gekwalificeerde onafhankelijke adviseurs

Onafhankelijk financieel advies

In MijnGeldzaken.nl heeft u zeer veel mogelijkheden om zelf een financieel plan te maken. Ons motto is zelf doen waar het kan, advies wanneer het moet.

Bij grote financiële beslissingen is het verstandig om een onafhankelijk financieel adviseur te raadplegen. Bij MijnGeldzaken.nl zijn deskundige onafhankelijke financieel adviseurs uit het gehele land aangesloten. Financieel adviseurs die beschikken over de vereiste diploma’s. Adviseurs waarbij goed, onafhankelijk en betaalbaar financieel advies geven voorop staat, niet de verkoop van producten. Via de online advieskamer kunt u bij hen zelfs, gewoon vanaf de bank bij u thuis, financieel advies inwinnen.


  • U maakt account aan in MijnGeldzaken.nl
  • U kiest adviseur
  • U voert gratis online introductiegesprek
  • U geeft adviseur toegang tot uw dossier wanneer u dat wilt
  • U krijgt beter en goedkoper onafhankelijk advies
  • U behoudt toekomstbestendig online financieel plan

Heeft u nog geen financieel plan in Mijngeldzaken.nl?
Maak hier gratis een account aan »

Ontmoet uw adviseur in de online advieskamer


In de online advieskamer van MijnGeldzaken.nl kiest u eenvoudig een gediplomeerd onafhankelijk financieel adviseur die voldoet aan uw wensen. Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan bij veel adviseurs ook ‘s-avonds of zelfs in het weekend.

online advieskamer

Gewoon thuis vanachter uw computer start u het adviesgesprek. U ziet de financieel adviseur in beeld (webcam advies). Samen kijken jullie naar uw financiële situatie, o.a. via schermdelen, en geeft de adviseur u financieel advies.

De adviseur beschikt over aanvullende professionele financiële software om dit goed te kunnen doen in relatief korte tijd. Heeft u zelf ook een webcam (is niet noodzakelijk) dan kan de adviseur u ook zien als u dat wilt, maar dit hoeft niet! Via de kluis van MijnGeldzaken.nl deelt u veilig documenten met de adviseur. Weten hoe het werkt? Start een gratis introductiegesprek.

Gratis introductiegesprek met adviseur »

Kies zelf uw financieel adviseur

Onafhankelijk financieel adviseurs uit het hele land zijn via de online advieskamer direct beschikbaar. U kiest zelf de onafhankelijk financieel adviseur die het beste bij u past. Een gratis introductiegesprek helpt u bij de keuze.

De financieel adviseurs hebben al jaren eigen advieskantoren en dienen te voldoen aan hoge kwaliteitseisen voordat men mag aansluiten. Zo moeten ze in het bezit zijn van de vereiste diploma’s en dient een gedragscode ondertekend te worden. Ook worden adviseurs geëvalueerd door gebruikers via het platform Advieskeuze.nl van de Consumentenbond.betaalbaar advies van experts
goedkoop advies

Goedkoper financieel advies

Vroeger betaalde u voor financieel advies indirect via het aankopen van een product. Sinds het provisieverbod mag dat niet meer. Nu betaalt u een financieel adviseur per uur voor het gegeven advies. Dat geldt trouwens ook voor het advies verkregen bij banken en verzekeraars! Maar hoe goed en onafhankelijk is dat advies, als het gericht is op het verkopen van de eigen producten met significante winstmarges?

MijnGeldzaken.nl is gericht op het geven van het beste onafhankelijke advies voor een betaalbare prijs. U krijgt professionele hulpmiddelen ter beschikking die voorheen alleen financieel adviseurs hadden, waarmee u veel zelf kunt doen. U ziet de gevolgen van bepaalde keuzes en veranderingen. Bij belangrijke beslissingen is het raadzaam om een financieel adviseur te raadplegen.

Met MijnGeldzaken.nl heeft u voordat u advies inwint al een uitstekend beeld van uw financiële situatie. Dit maakt dat u goed voorbereid het gesprek in gaat. Het advies kan, zeker als dit online plaatsvind, nu ook goedkoper gegeven worden. U heeft tenslotte al veel zelf gedaan. De adviseur kan bijna direct starten met het geven van advies. Daarnaast bespaart het op onnodige reiskosten, kostbare kantoren en dure auto’s

U bent eigenaar van uw plan

Het advies wordt door de adviseur getoond en verwerkt binnen de omgeving die u begrijpt. Het online dossier is en blijft uw eigendom ook na het advies. Als uw persoonlijke situatie verandert (u krijgt bijvoorbeeld een nieuwe baan, uw partner wilt korter gaan werken) dan bent u in staat om zelfstandig de gevolgen daarvan op uw financiële situatie te evalueren.

Heeft u advies nodig van een financieel adviseur met een andere expertise? In MijnGeldzaken.nl geeft u eenvoudig een andere adviseur toegang tot uw gegevens. Deze kan direct verder met adviseren en hoeft niet weer alles opnieuw in te voeren. Dit bespaart de financieel adviseur tijd en u dus geld.overzicht advies

Hypotheekadvies

Advies afgestemd op uw wensen

Onafhankelijk advies kan ingewonnen worden via onze adviesservices zoals een hypotheekadvies, een pensioenadvies en een complete financiële keuring (FPK-advies). Ook is het mogelijk om voor specifieke vragen advies in te winnen die per minuut wordt afgerekend. Daarbij geldt altijd een focus op het geven van het beste advies tegen relatief lage kosten. Wilt u meer informatie voer dan een gratis online introductiegesprek met een adviseur naar keuze.

Overzicht van alle adviesservices »

Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account