MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Samen sterk

U staat centraal bij MijnGeldzaken.nl. Samen houden we financieel
advies betaalbaar en onafhankelijk

Samen sterk, voor financieel inzicht

MijnGeldzaken.nl is opgericht vanuit een particulier initiatief. Een belangrijke drijfveer was de ontevredenheid over de wijze waarop vooral grote financiële instellingen advies geven aan consumenten.

De gedachte van MijnGeldzaken.nl is dat als u beschikt over de juiste instrumenten u in staat bent om betere financiële beslissingen te nemen. Met meer inzicht maakt u bewuster keuzes en bent u een goede gesprekspartner van een financieel adviseur. Een landelijk netwerk van onafhankelijke financieel adviseurs is aangesloten om u laagdrempelig en betaalbaar van advies te voorzien.

Meer informatie
Eerlijk financieel advies

Zelf doen waar het kan...
Advies wanneer het moet

Alles in MijnGeldzaken.nl is erop gericht om u inzicht te geven in uw financiële situatie. Nu en in de toekomst. U kunt veel zelf, maar bij grote financiële beslissingen is het advies van een expert gewenst. MijnGeldzaken.nl is een initiatief dat samen met ervaren advieskantoren zorgt dat onafhankelijk advies beschikbaar blijft voor de consument.

Niet verbonden aan een financiële instelling

MijnGeldzaken.nl is op geen enkele wijze verbonden aan een financiële instelling. MijnGeldzaken.nl verdient niet aan de verkoop van financiële producten. Het verdienmodel is gericht op zoveel mogelijk tevreden gebruikers. Die zullen een abonnement nemen en regelmatig terugkomen, ook voor een gesprek met hun adviseur. We staan onder toezicht van de AFM onder nummer 12041969

Aangezien wij een particulier initiatief zijn, zijn onze financiële middelen beperkt. MijnGeldzaken.nl heeft geen dure online helpdesk. Voor financiële vragen kunt u een adviseur raadplegen.

Meer informatie
Inzicht in uw financiële toekomst!
Veel meer dan een huishoudboekje
Gratis account