MijnGeldzaken.nl maakt gebruik van cookies – Klik voor meer informatie Accepteren

Een hypotheek die bij u past

Betaalbaar en deskundig onafhankelijk hypotheekadvies
HypotheekAdvies

Hypotheekadvies

In MijnGeldzaken.nl kunt u veel zelf doen, maar bij een belangrijke beslissing als het afsluiten van een hypotheek is de hulp van een adviseur gewenst. MijnGeldzaken.nl biedt daarvoor de hypotheekadvies-service tegen een zeer scherpe prijs.

Met deze service regelt u samen met een onafhankelijk adviseur een goedkope hypotheek die past bij uw situatie. Uniek is niet alleen de prijs, maar ook de brede kijk van het advies waarbij ook rekening wordt gehouden met uw andere wensen in het leven.

€ 750,00

Een hypotheek in 4 stappen

 • 1 Zelf oriënteren en berekenenMaak een gratis account aan en zie hoeveel u maximaal kunt lenen. Bekijk uitgebreid uw financiële situatie met een zilver abonnement.
 • 2 Hypotheekadvies van een onafhankelijk adviseurLaat u onafhankelijk adviseren. Een eerste gesprek is gratis!
 • 3 Hypotheek afsluitenSluit de hypotheek af, zelf of volledig verzorgd door de adviseur.
 • 4 Financiële ondersteuning na de hypotheekU en de adviseur houden via het platform eenvoudig contact, ook t.a.v. andere financiële vraagstukken.

Hoe werkt online hypotheekadvies?

Online hypotheekadvies groeit sterk in populariteit. Het is gemakkelijk, goedkoper, sneller en de kwaliteit is vaak hoger doordat u direct mee kunt kijken met de adviseur.

U voert zelf uw gegevens in MijnGeldzaken.nl in. Zo krijgt u al een goed beeld van de mogelijkheden om het huis te kopen. Via een gratis oriënterend gesprek in de online advieskamer kiest u de hypotheekadviseur die het best bij u past.

U koopt hier de hypotheekadvies-service en geeft de adviseur toegang tot uw dossier. Deze kan nu direct met professionele software uw situatie analyseren.

Indien gewenst wordt om aanvullende documenten gevraagd die u eenvoudig en veilig in de kluis van MijnGeldzaken.nl kunt uploaden. Op basis hiervan werkt de adviseur een passend advies dat in een adviesgesprek met u wordt doorgesproken. Uniek is dat dit advies ook wordt verwerkt als een adviessituatie in MijnGeldzaken.nl. Zo kunt u goed uw huidige met uw toekomstige situatie vergelijken.

Bij het gegeven advies geeft de adviseur aan hoe de lening vormgegeven kan worden opdat deze het beste aansluit bij uw situatie. Dit alles tegen de laagste kosten. U krijgt een shortlist van mogelijke aanbieders en een aanbeveling over het afsluiten van aanvullende verzekeringen. Alles kunt u nalezen in een schriftelijk hypotheekadviesrapport.

Met dit hypotheekadviesrapport heeft u alles om zelf een hypotheek af te kunnen sluiten wanneer u het huis daadwerkelijk koopt. U kunt er ook voor kiezen om de adviseur te laten bemiddelen. De adviseur vraagt dan offertes aan en regelt het afsluiten van de hypotheek voor u met de verstrekker. De kosten van bemiddeling variëren tussen de €450,- en €1000,-, afhankelijk van uw situatie. Vraag er naar bij de adviseur.

Ook na het afsluiten van de hypotheek heeft u eenvoudig toegang tot de adviseur via MijnGeldzaken.nl. Samen houden jullie de vinger aan de pols. Ook bij andere financiële vragen kan de adviseur u snel van dienst zijn. U heeft al een online dossier, dus het advies kan dan snel en dus relatief goedkoop gegeven worden.

Meer informatie
Het hypotheekadvies bevat:

 • Controle van uw ingevoerde gegevens
 • Advies over mogelijkheid om huis te kopen en voorwaarden verkoop huidige woning
 • Advies over passende hypotheekvorm en maximale woonlast
 • Advies over financieringsconstructie
 • Advies over de beste aflossingsmethodiek hypotheek
 • Advies over het nut van bijkomende verzekeringen
 • Analyse van betaalbaarheid hypotheek bij overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid
 • Advies over wel of niet oversluiten bestaande hypotheek
 • Selectie van interessante aanbieders (shortlist)
 • 2 uur online advies via de advieskamer
 • Uitgebreid hypotheekadviesrapport
 • MijnGeldzaken.nl als online dossier dat uw eigendom is en kan worden hergebruikt
 • Kifid
 • Nationale hypotheek garantie

Waarom hypotheekadvies via MijnGeldzaken.nl

Onafhankelijk advies

Waar banken nog verdienen aan het verkopen van de eigen producten (wij van wc-eend adviseren wc-eend), verdienen de bij MijnGeldzaken.nl aangesloten adviseurs uitsluitend aan het geven van financieel advies. Bij de keuze van producten en bepalen van de financiering van het huis spelen dan ook geen verkoopmotieven. Alles is gericht op het geven van het beste hypotheekadvies aan u.

Keuze uit meerdere hypotheekaanbieders

De adviseurs kunnen kiezen uit meerdere hypotheekaanbieders en zijn zo in staat u een goedkope en bij u passende hypotheek aan te bieden. Dit kan u jaarlijks wel duizenden euro’s besparen.

Goedkoper

Hypotheekadvies via MijnGeldzaken.nl behoort tot de goedkoopste in de markt terwijl het advies juist behoort tot het beste wat u in de markt kunt krijgen. Waarom 50% meer betalen bij een hypotheekwinkel?

Gekwalificeerde adviseurs door het gehele land

De bij MijnGeldzaken.nl aangesloten adviseurs behoren tot de betere financieel adviseurs van Nederland en beschikken uiteraard over de vereiste diploma’s. U kiest zelf de adviseur die ook worden beoordeeld door andere consumenten via advieskeuze.nl van de Consumentenbond. Deze adviseurs richten zich meestal niet alleen op hypotheekadvies, maar ook op algemene financiële advisering. Hierdoor kunnen ze u op meerdere vlakken van financieel advies voorzien en weet u zeker dat u een lening krijgt die bij uw situatie past.

Bepaal zelf het serviceniveau

Een hypotheek in 4 eenvoudige stappen. U bepaalt wat u zelf doet en wat de adviseur voor u moet doen. Zo betaalt u nu nooit te veel, is het duidelijk waarvoor u betaalt en wordt de service afgestemd op uw wensen.

Online financieel dashboard voor het leven

U ontvangt een uitgebreid hypotheekadviesrapport. Daarnaast krijgt u de beschikking over een goed bijgewerkt online financieel dossier in MijnGeldzaken.nl dat uw eigendom blijft. Met dit financiële dashboard kunt u niet alleen hypotheekvraagstukken analyseren maar ook andere financiële keuzes op uw levenspad, zoals eerdere stoppen met werken of de gevolgen van een nieuwe arbeidssituatie. In tegenstelling tot banken en verzekeraars zien wij uw dossier als uw eigendom. Dit maakt dat toekomstig financieel advies voor u veel goedkoper en eenvoudiger te verkrijgen is.

Hypotheekadvies waar en wanneer u wilt

De services van MijnGeldzaken.nl hebben als uitgangspunt online advisering. Dit maakt persoonlijke advisering op ieder gewenst tijdstip mogelijk en zorgt er voor dat het advies tegen lager kosten gegeven kan worden. Wilt u een gesprek bij u thuis of bij de adviseur op kantoor dan is dit mogelijk in overleg met de adviseur.

Voor alle hypotheken

Waar aanbieders zich soms alleen richten op starters, kunt u bij MijnGeldzaken.nl terecht voor alle hypotheekvraagstukken. In een gratis oriënterend gesprek vertelt de adviseur graag of de hypotheekadvies-service van MijnGeldzaken.nl bij uw vraagstuk past.

Echt volwaardig hypotheekadvies

Veel online partijen doen uitsluitend aan begeleiding bij het afsluiten, maar geven u geen advies. Daarvoor hebben zij ook niet de wettelijke bevoegdheid. Hypotheekadviseurs die via MijnGeldzaken.nl advies geven, voldoen aan strenge eisen en zijn bevoegd om u persoonlijk financieel advies te geven.

Ook financiële ondersteuning na het kopen van uw huis

Het hypotheekadvies van MijnGeldzaken.nl is uitgebreid en houdt ook rekening met uw andere wensen in het leven. Maar ook nadat u uw huis heeft gekocht en de hypotheek heeft afgesloten is uw adviseur altijd dichtbij. Bij een verandering in uw persoonlijke situatie kan via MijnGeldzaken.nl snel advies gegeven worden. Ook over niet hypotheek gerelateerde zaken. Hypotheekwinkels geven alleen hypotheekadvies. Bij MijnGeldzaken.nl zijn adviseurs aangesloten met zeer verschillende expertises. Daardoor is een bredere kijk op uw persoonlijke financiën mogelijk.

Keuze uit nagenoeg alle aanbieders


Goedkoper, onafhankelijker en completer!

Advieskosten Afhandelingskosten Vrije keuze hypotheek Vrije keuze adviseur Online dossier uw eigendom
Hypotheker € 1.245 € 1.145
Hypotheekshop € 1.300 € 1.300
ABN-AMRO € 1.250 € 600
ING € 1.350 € 750
SNS € 1.195 € 1.000
*Afhankelijk van gekozen adviseur, prijzen d.d. april 2015

Bekijk Vara Kassa over verschil in advieskosten


Orienterend online adviesgesprek

Meer weten? Bel gratis online een adviseur

Wilt u zeker weten dat deze service voldoet aan uw wensen, neem dan contact op met de adviseur bij wie u dit advies wilt afnemen. U kunt in de advieskamer een gratis introductiegesprek met hem hebben. Pas na dit gesprek bepaalt u of u deze service wenst af te nemen en bij welke adviseur. 

Kies uw adviseur »